19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca'da Sırasöğütler tamam

Darıca 03.12.2016 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Darıca'da Sırasöğütler tamam

Darıca CHP İlçe Başkanlığı, mahallerdeki örgütlenme çalışmalarında hız kesmedi. Sırasöğütler Mahallesi Yönetimini oluşturan İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle başkanını kendisi atamak yerine yönetime seçtiği 8 kişinin kendi aralarında yapacağı toplantı sonunda karar vermelerini istedi.

Sırasöğütler Mahallesi'nde bir kıraathanede gerçekleşen toplantıya CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi katıldı. Toplantıda Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar'da hazır bulundu. Toplantının başında mahallenin CHP açısından bir profilini çıkaran Törk, "Mahalle özellikle İstanbul'dan önemli bir göç alarak büyüyor. Bu büyüme ile birlikte CHP seçmenide Sırasöğütler Mahallesi'nde artıyor. Burada oluşturacağımız yönetim mahalleye yeni yerleşim sağlayan vatandaşların hem partimize üye olması konusunda hem de CHP seçmeninin artması noktasında bir çalışma planlaması yapacak."dedi. TEMSİLCİLİK MUTLAKA AÇILACAK Daha önceki planlamalarda Sırasöğütler Mahallesi ile Nene Hatun Mahallesi'nin ortak bir temsilcilikte çalışmalarını yürüteceği belirtilirken Törk, "Sırasöğütler Mahallesi bizim için çok önemli. Biz Sırasöğütler Mahallesi'nin kendisine ait bir temsilcilik olması konusunda ısrarcıyız. Öyle süreci de uzatacak durumda ,değiliz. Hemen bir yer tutularak çalışmalara başlayacağız."dedi. Törk 8 kişiden oluşan Sırasöğütler Mahallesi Yönetimi'!nde yer alan isimleri açıklamasının ardından mahalle başkanlığı görevine gelecek isimin bu 9 kişinin yapacağı toplantı sonunda kararlaştırılmasını tercih etti.  ÇAĞLAR "EŞLERİNİZLE TANIŞALIM" Sırasöğütler Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katılan çok sayıda mahalle sakinlerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, "Eşlerinizle tanışmak isterim. Onlarla ikili bir kitle ilişkileri kuralım. Onlarında siyasete aktif bvir şekilde dahil olması gerekir. İlerleyen dönemlerde Sırasöğütler Mahallesi'nde kadın kolları yönetimi de oluşturmak en önemli arzumuzdur."Yeni seçilen mahalle yönetimine başarılar dilerim."dedi. Hedef Haber Merkezi        
Darıca CHP İlçe Başkanlığı, mahallerdeki örgütlenme çalışmalarında hız kesmedi. Sırasöğütler Mahallesi Yönetimini oluşturan İlçe Başkanı Yakup Törk, mahalle başkanını kendisi atamak yerine yönetime seçtiği 8 kişinin kendi aralarında yapacağı toplantı sonunda karar vermelerini istedi.

Sırasöğütler Mahallesi'nde bir kıraathanede gerçekleşen toplantıya CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi katıldı. Toplantıda Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar'da hazır bulundu. Toplantının başında mahallenin CHP açısından bir profilini çıkaran Törk, "Mahalle özellikle İstanbul'dan önemli bir göç alarak büyüyor. Bu büyüme ile birlikte CHP seçmenide Sırasöğütler Mahallesi'nde artıyor. Burada oluşturacağımız yönetim mahalleye yeni yerleşim sağlayan vatandaşların hem partimize üye olması konusunda hem de CHP seçmeninin artması noktasında bir çalışma planlaması yapacak."dedi.

TEMSİLCİLİK MUTLAKA AÇILACAK

Daha önceki planlamalarda Sırasöğütler Mahallesi ile Nene Hatun Mahallesi'nin ortak bir temsilcilikte çalışmalarını yürüteceği belirtilirken Törk, "Sırasöğütler Mahallesi bizim için çok önemli. Biz Sırasöğütler Mahallesi'nin kendisine ait bir temsilcilik olması konusunda ısrarcıyız. Öyle süreci de uzatacak durumda ,değiliz. Hemen bir yer tutularak çalışmalara başlayacağız."dedi. Törk 8 kişiden oluşan Sırasöğütler Mahallesi Yönetimi'!nde yer alan isimleri açıklamasının ardından mahalle başkanlığı görevine gelecek isimin bu 9 kişinin yapacağı toplantı sonunda kararlaştırılmasını tercih etti. 

ÇAĞLAR "EŞLERİNİZLE TANIŞALIM"

Sırasöğütler Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katılan çok sayıda mahalle sakinlerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar, "Eşlerinizle tanışmak isterim. Onlarla ikili bir kitle ilişkileri kuralım. Onlarında siyasete aktif bvir şekilde dahil olması gerekir. İlerleyen dönemlerde Sırasöğütler Mahallesi'nde kadın kolları yönetimi de oluşturmak en önemli arzumuzdur."Yeni seçilen mahalle yönetimine başarılar dilerim."dedi.

Hedef Haber Merkezi

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.