CHP Darıca’da yüzler gülüyor

Darıca 21.03.2019 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Darıca’da yüzler gülüyor

31 Mart’a son 11 gün kala önemli toplantı

CHP Darıca İlçe Örgütü yerel seçimlere son 11 gün kala CHP PM üyesi Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın katılımı ile partililerle düzenlediği toplantıda ilçede elde edilecek olan başarının sinyalini verdi Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart seçimleri için geri sayım başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Örgütü seçimlere son 11 gün kala, bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdiği ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmaları revize ederek üyelerin görüşlerini aldıklarını bir toplantı düzenledi. Toplantıya CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan , CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk ve partililer katıldı. SONUÇLAR KAFA KAFAYA Toplantıda Millet İttifakı liderleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile 21 Mart Perşembe günü saat 14.00’da İzmit eski Perşembe Pazarı Alanı’nda düzenlenecek olan büyük Kocaeli Mitingi’nin duyurusu da bir kez daha yenilendi. Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk ilçede yürüttükleri anket çalışmalarındaki sonuçları da paylaştı. İktidar partisinin oy oranı ile CHP’nin oy oranının kafa kafaya olduğunu duyuran Törk, son 11 günün Darıca için çok önem teşkil ettiğini ve yapılacak çalışmaların sonuçları belirleyeceğini duyurdu.
31 Mart’a son 11 gün kala önemli toplantı

CHP Darıca İlçe Örgütü yerel seçimlere son 11 gün kala CHP PM üyesi Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın katılımı ile partililerle düzenlediği toplantıda ilçede elde edilecek olan başarının sinyalini verdi

Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart seçimleri için geri sayım başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Örgütü seçimlere son 11 gün kala, bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdiği ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmaları revize ederek üyelerin görüşlerini aldıklarını bir toplantı düzenledi. Toplantıya CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan , CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk ve partililer katıldı.

SONUÇLAR KAFA KAFAYA

Toplantıda Millet İttifakı liderleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile 21 Mart Perşembe günü saat 14.00’da İzmit eski Perşembe Pazarı Alanı’nda düzenlenecek olan büyük Kocaeli Mitingi’nin duyurusu da bir kez daha yenilendi. Millet İttifakı Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk ilçede yürüttükleri anket çalışmalarındaki sonuçları da paylaştı. İktidar partisinin oy oranı ile CHP’nin oy oranının kafa kafaya olduğunu duyuran Törk, son 11 günün Darıca için çok önem teşkil ettiğini ve yapılacak çalışmaların sonuçları belirleyeceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.