19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca’dan değerlendirme toplantısı!

Darıca 04.05.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca’dan değerlendirme toplantısı!

CHP Darıca İlçe Örgütü, referandum sonuçlarını değerlendirdi. İlçelerde referandum sonuçlarıyla ilgili toplantılara başlayan CHP’de, önceki akşam Darıca’nın değerlendirmesi yapıldı. CHP Darıca İlçe Örgütü, referandum sonuçlarını değerlendirdi. İlçelerde referandum sonuçlarıyla ilgili toplantılara başlayan CHP’de, önceki akşam Darıca’nın değerlendirmesi yapıldı. Yapılan toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Hüseyin Acurman, Neşe Celep ve Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bozkurt Uslu da katıldı. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin yer aldığı referandum değerlendirme toplantısında Darıca’da alınan %44 hayır oyunun rakamları ve 2019 seçim stratejisi konuşularak yapılabilecek çalışmalar ve izlenecek yol masaya yatırıldı.  

CHP Darıca İlçe Örgütü, referandum sonuçlarını değerlendirdi. İlçelerde referandum sonuçlarıyla ilgili toplantılara başlayan CHP’de, önceki akşam Darıca’nın değerlendirmesi yapıldı.

CHP Darıca İlçe Örgütü, referandum sonuçlarını değerlendirdi. İlçelerde referandum sonuçlarıyla ilgili toplantılara başlayan CHP’de, önceki akşam Darıca’nın değerlendirmesi yapıldı. Yapılan toplantıya İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Hüseyin Acurman, Neşe Celep ve Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Bozkurt Uslu da katıldı. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin yer aldığı referandum değerlendirme toplantısında Darıca’da alınan %44 hayır oyunun rakamları ve 2019 seçim stratejisi konuşularak yapılabilecek çalışmalar ve izlenecek yol masaya yatırıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.