CHP Darıca’dan iki mahalleye yeni temsilcilik

Darıca 02.09.2020 - 21:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’dan iki mahalleye yeni temsilcilik

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilciliklerinin 5 Eylül’de açılış yapacaklarını söyledi.  CHP Darıca İlçe Başkanlığı mahalle temsilciliklerini yenilemeye gidiyor. Yenileme kapsamında Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilcilikleri yeni yerlerinde 5 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da açılacak. Mahalle temsilciliklerinin açılışları ile alakalı bir açıklama yapan İlçe Başkanı Aktaş, “Mahalle yönetimlerinde eksikliğimiz yok. Geçtiğimiz süreçte temsilcilerini atadık. Nenehatun ve Bayramoğlu Mahalleleri’nde ise yer anlamında değişime gittik. Bayramoğlu Mahallesi’nde Ada içinde yeni yerimizin açılışını 05 Eylül Cumartesi günü 17.00’de gerçekleştireceğiz. Nene Hatun Mahallesi’nde ise yer arayışımız sürüyor” dedi.  SORUNLU YERLERDİ Mevcut yerlerin kapanma gerekçesi olarak bulunduğu mahallenin atıl köşelerinde olması, biriken kira borçları, yerin su, doğalgaz gibi altyapı sorunları ve pandemi sürecinden ötürü insanların partiye gelmemesini gösteren Başkan Aktaş, “Tüm mahalle teşkilatı yerlerinin kapandığı iddia ediliyor ama Kazım Karabekir, hiç kapanmadı ve devam ediyor. Fevzi Çakmak ve Abdi İpekçi’nin birlikte kullandığı temsilcilik yerimiz varlığını koruyor. Biz yer değişikliklerinde CHP’nin kurumsal kimliğine yakışır yerler edinmesi için çaba gösteriyoruz. Partililerimiz sosyal medyadan yapılan aleyhte asılsız söylemlere itibar etmemeli” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilciliklerinin 5 Eylül’de açılış yapacaklarını söyledi. 
CHP Darıca İlçe Başkanlığı mahalle temsilciliklerini yenilemeye gidiyor. Yenileme kapsamında Bayramoğlu ve Piri Reis Mahalle Temsilcilikleri yeni yerlerinde 5 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’da açılacak. Mahalle temsilciliklerinin açılışları ile alakalı bir açıklama yapan İlçe Başkanı Aktaş, “Mahalle yönetimlerinde eksikliğimiz yok. Geçtiğimiz süreçte temsilcilerini atadık. Nenehatun ve Bayramoğlu Mahalleleri’nde ise yer anlamında değişime gittik. Bayramoğlu Mahallesi’nde Ada içinde yeni yerimizin açılışını 05 Eylül Cumartesi günü 17.00’de gerçekleştireceğiz. Nene Hatun Mahallesi’nde ise yer arayışımız sürüyor” dedi. 
SORUNLU YERLERDİ
Mevcut yerlerin kapanma gerekçesi olarak bulunduğu mahallenin atıl köşelerinde olması, biriken kira borçları, yerin su, doğalgaz gibi altyapı sorunları ve pandemi sürecinden ötürü insanların partiye gelmemesini gösteren Başkan Aktaş, “Tüm mahalle teşkilatı yerlerinin kapandığı iddia ediliyor ama Kazım Karabekir, hiç kapanmadı ve devam ediyor. Fevzi Çakmak ve Abdi İpekçi’nin birlikte kullandığı temsilcilik yerimiz varlığını koruyor. Biz yer değişikliklerinde CHP’nin kurumsal kimliğine yakışır yerler edinmesi için çaba gösteriyoruz. Partililerimiz sosyal medyadan yapılan aleyhte asılsız söylemlere itibar etmemeli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.