CHP Darıca’dan yoğun hafta sonu mesaisi

Siyaset 19.10.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca’dan yoğun hafta sonu mesaisi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi hafta sonu Darıca’da sahaya inerek vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında oldu, dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Hafta sonu mesaisine taziye ziyaretleri ile başlayan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi daha sonra Kars- Benliahmet Köyü Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek ziyaretinde konuşan Başkan Aktaş, “Benliahmet Köyü Derneği ilçemizde birlik ve beraberliği ile biliniyor. Derneğimizin etkinliklerine katıldım ve şahit oldum. İl derneği gibi aktif bir şekilde çalışan köy derneklerimize bu ilçede ihtiyacımız var. Darıca gibi Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın bulunduğu bölgelerde il ve ilçe dernekleri dışında köy dernekleri de önemli bir statüye sahip. Köy derneğimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi. PANDEMİ NEDENİ İLE ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK Ziyaretlerinden ötürü CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimine teşekkür eden Benliahmet Köyü Dernek Başkanı Çetin Aydemir ise, “Dernek yönetimi olarak gerçekleştirmek istediğimiz 2020 yılına ait birçok projemiz var fakat pandemi nedeni ile ertelemek durumda kaldık. Derneğimiz pazar günleri açık ve köylülerimiz sağ olsun her konuda destek veriyorlar” diye konuştu. Başkan Aydemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Aktaş, hediye olarak getirdikleri kahve takımını takdim etti. KÖY DERNEKLERİ ÖNEMSENDİ CHP’li Aktaş ve yönetimi, Benliahmet Köyü Derneği’nin ardından Tokat İli Turhal İlçesi Çayıraltı Köyü Yardımlaşma Derneği’ni oradan da Ardahan İli Ortageçit Köyü Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinin ardından geçmiş dönem Güzeltepe Belde Başkanı Ali Koç’un oğlu Erdem Koç’un nikah törenine katılan CHP’liler hafta sonu ziyaretlerini tamamladı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi hafta sonu Darıca’da sahaya inerek vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında oldu, dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Hafta sonu mesaisine taziye ziyaretleri ile başlayan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimi daha sonra Kars- Benliahmet Köyü Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek ziyaretinde konuşan Başkan Aktaş, “Benliahmet Köyü Derneği ilçemizde birlik ve beraberliği ile biliniyor. Derneğimizin etkinliklerine katıldım ve şahit oldum. İl derneği gibi aktif bir şekilde çalışan köy derneklerimize bu ilçede ihtiyacımız var. Darıca gibi Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın bulunduğu bölgelerde il ve ilçe dernekleri dışında köy dernekleri de önemli bir statüye sahip. Köy derneğimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PANDEMİ NEDENİ İLE ERTELEMEK ZORUNDA KALDIK

Ziyaretlerinden ötürü CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve yönetimine teşekkür eden Benliahmet Köyü Dernek Başkanı Çetin Aydemir ise, “Dernek yönetimi olarak gerçekleştirmek istediğimiz 2020 yılına ait birçok projemiz var fakat pandemi nedeni ile ertelemek durumda kaldık. Derneğimiz pazar günleri açık ve köylülerimiz sağ olsun her konuda destek veriyorlar” diye konuştu. Başkan Aydemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Aktaş, hediye olarak getirdikleri kahve takımını takdim etti.

KÖY DERNEKLERİ ÖNEMSENDİ

CHP’li Aktaş ve yönetimi, Benliahmet Köyü Derneği’nin ardından Tokat İli Turhal İlçesi Çayıraltı Köyü Yardımlaşma Derneği’ni oradan da Ardahan İli Ortageçit Köyü Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinin ardından geçmiş dönem Güzeltepe Belde Başkanı Ali Koç’un oğlu Erdem Koç’un nikah törenine katılan CHP’liler hafta sonu ziyaretlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.