19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca geleneği bozmadı

Darıca 24.04.2016 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Darıca geleneği bozmadı

Sabah saatlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunum törenine katılan CHP Darıca İlçe Başkanlığı öğle saatlerinde partilileri ile birlikte alternatif bir tören gerçekleştirdiler. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende İlçe Başkanı Yakup Törk Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklala Marşı’nın okunmasının ardında İlçe Başkanı Törk bir konuşma gerçekleştirdi. Törk konuşmasında özellikle taciz ve tecavüz olaylarında mağdur edilen çocuklara değindi. Törk, “Bir çocuk dersinden bir kere zayıf alabilir, bir kere bisikletinden düşebilir, mahalle maçında bir kere kaybedebilir. Bunların bir keresi zarar vermez. Ama bir çocuk bir kere tecavüze uğrarsa hayatı boyunca büyük yaralar alır. Onun ruhunu ve bedenini sadece zorla büyütmüş oluruz. Çocukluğunu kaybetmiş bir çocuğun hayatı ızdıraplarla doludur. Başta çocuklarımız olmak üzere 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı’nın tüm halkımıza kutlu olmasını temenni ederim.”dedi.

Sabah saatlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Darıca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen çelenk sunum törenine katılan CHP Darıca İlçe Başkanlığı öğle saatlerinde partilileri ile birlikte alternatif bir tören gerçekleştirdiler.

Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Darıca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende İlçe Başkanı Yakup Törk Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklala Marşı’nın okunmasının ardında İlçe Başkanı Törk bir konuşma gerçekleştirdi. Törk konuşmasında özellikle taciz ve tecavüz olaylarında mağdur edilen çocuklara değindi. Törk, “Bir çocuk dersinden bir kere zayıf alabilir, bir kere bisikletinden düşebilir, mahalle maçında bir kere kaybedebilir. Bunların bir keresi zarar vermez. Ama bir çocuk bir kere tecavüze uğrarsa hayatı boyunca büyük yaralar alır. Onun ruhunu ve bedenini sadece zorla büyütmüş oluruz. Çocukluğunu kaybetmiş bir çocuğun hayatı ızdıraplarla doludur. Başta çocuklarımız olmak üzere 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı’nın tüm halkımıza kutlu olmasını temenni ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.