GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Darıca ‘Mavi Liste’ dedi!

Darıca 17.11.2019 - 19:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca ‘Mavi Liste’ dedi!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı 5. Olağan İlçe Kongresi kapsamında dün delege seçimlerini gerçekleştirdi. Delege seçimlerinde uzlaşma olmayan 6 mahallenin 5’inde mavi liste önde çıktı.   CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında mahalle delege seçimleri başladı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı 5. Olağan İlçe Kongresi kapsamında da 14 mahalledeki delege seçimleri dün yapıldı. Delege seçimlerinde mavi, sarı ve beyaz liste olmak üzere üç liste yarıştı. Darıca’da Abdi İpekçi, Cami, Emek ve Sırasöğütler Mahallesi’nde delege adayları tek liste üzerinde anlaştı. Anlaşma olmayan 6 mahallenin 5’inde mavi liste 1’inde ise sarı liste önde çıktı. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, mahallesinde desteklediği beyaz liste 50 oy aldı. Karşıt liste olan mavi liste ise 134 oy alarak 77 oy fark attı. CHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Üyesi ve Darıca Nenehatun eski Mahalle Başkanı Kemal Taş, kendi mahallesi olan Nenehatun’da 49 oy alarak sarı liste galip geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün de desteklediği beyaz liste hiçbir sandıkta önde çıkamadı. ODAK NOKTAMIZ BAŞKANLIK SEÇİMİ Delege seçimleri ile alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Delege seçimlerimizi sakin ve huzurlu geçirdik. İtiraz sürelerinin ardından kesin karar Aralık ayında açıklanacak. İlçe başkan adaylarımız bu aşamada şekillenir. Şu an odak noktamız ilçe başkanlığı seçimi oldu. Ben aday değilim, olmayı düşünmüyorum. Aday olacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Etik kuralları gereği her adaya eşit mesafede olacağım. Özel durumlar dışında herhangi bir adaya destek vermeyi düşünmüyorum” dedi. İŞTE MAHALLELERDE KAZANAN DELEGE LİSTELERİ Abdi İpekçi Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Bağlarbaşı Mahallesi: 134 oy mavi liste, 50 oy beyaz liste Bayramoğlu Mahallesi: Çarşaf liste Cami Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Emek Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Fevzi Çakmak Mahallesi: 90 oy mavi liste, 45 oy beyaz liste, 1 geçersiz oy Kazım Karabekir Mahallesi: 135 oy mavi liste, 76 oy beyaz liste  Nenehatun Mahallesi: 49 oy sarı liste, 47 oy beyaz liste Osmangazi Mahallesi: 99 oy mavi liste, 35 oy beyaz liste Piri Reis Mahallesi: 16 oy mavi liste, 12 oy beyaz liste, 1 geçersiz oy Sırasöğütler Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Yalı Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Yeni Mahalle: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı Zincirlikuyu Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

CHP Darıca İlçe Başkanlığı 5. Olağan İlçe Kongresi kapsamında dün delege seçimlerini gerçekleştirdi. Delege seçimlerinde uzlaşma olmayan 6 mahallenin 5’inde mavi liste önde çıktı.  

CHP’nin 37.Olağan Kurultay süreci kapsamında mahalle delege seçimleri başladı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı 5. Olağan İlçe Kongresi kapsamında da 14 mahalledeki delege seçimleri dün yapıldı. Delege seçimlerinde mavi, sarı ve beyaz liste olmak üzere üç liste yarıştı. Darıca’da Abdi İpekçi, Cami, Emek ve Sırasöğütler Mahallesi’nde delege adayları tek liste üzerinde anlaştı. Anlaşma olmayan 6 mahallenin 5’inde mavi liste 1’inde ise sarı liste önde çıktı. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, mahallesinde desteklediği beyaz liste 50 oy aldı. Karşıt liste olan mavi liste ise 134 oy alarak 77 oy fark attı. CHP Kocaeli İl Disiplin Kurulu Üyesi ve Darıca Nenehatun eski Mahalle Başkanı Kemal Taş, kendi mahallesi olan Nenehatun’da 49 oy alarak sarı liste galip geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün de desteklediği beyaz liste hiçbir sandıkta önde çıkamadı.

ODAK NOKTAMIZ BAŞKANLIK SEÇİMİ

Delege seçimleri ile alakalı gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, “Delege seçimlerimizi sakin ve huzurlu geçirdik. İtiraz sürelerinin ardından kesin karar Aralık ayında açıklanacak. İlçe başkan adaylarımız bu aşamada şekillenir. Şu an odak noktamız ilçe başkanlığı seçimi oldu. Ben aday değilim, olmayı düşünmüyorum. Aday olacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Etik kuralları gereği her adaya eşit mesafede olacağım. Özel durumlar dışında herhangi bir adaya destek vermeyi düşünmüyorum” dedi.

İŞTE MAHALLELERDE KAZANAN DELEGE LİSTELERİ

Abdi İpekçi Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Bağlarbaşı Mahallesi: 134 oy mavi liste, 50 oy beyaz liste

Bayramoğlu Mahallesi: Çarşaf liste

Cami Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Emek Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Fevzi Çakmak Mahallesi: 90 oy mavi liste, 45 oy beyaz liste, 1 geçersiz oy

Kazım Karabekir Mahallesi: 135 oy mavi liste, 76 oy beyaz liste 

Nenehatun Mahallesi: 49 oy sarı liste, 47 oy beyaz liste

Osmangazi Mahallesi: 99 oy mavi liste, 35 oy beyaz liste

Piri Reis Mahallesi: 16 oy mavi liste, 12 oy beyaz liste, 1 geçersiz oy

Sırasöğütler Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Yalı Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Yeni Mahalle: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Zincirlikuyu Mahallesi: Delege adayları tek liste üzerinde anlaştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.