CHP Darıca Mumcu ve Okan için toplandı

Darıca 24.01.2018 - 20:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca Mumcu ve Okan için toplandı

Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ölüm yıl dönümleri dolayısıyla bir anma programı düzenledi. CHP Darıca Emek Mahallesi Temsilciliği'nde düzenlenen anma programına çok sayıda partili katıldı.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz,Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Kadın Koları Başkanı Ebru Tayanç, il ve çevre ilçelerin yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık,“25 yıl önce yitirdiğimiz Uğur Mumcu ve yine 15 yıl önce yitirdiğimiz Gaffar Okkan’ı özlemle anıyoruz. Yaşamlarının en güzel döneminde kahpece pusuya düşürülerek öldürülen Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ın karanlık güçler tarafından katledilmesini nefretle kınıyoruz. Hala faili meçhul bu cinayetlerin çözülememesini de bir ayıp olarak gördüğümü ifade etmek isterim.” dedi. BÖLGESİNDE LİDER BİR TÜRKİYE HEDEFİMİZDİR Gençlik Kolları Başkanı Işık'ın ardından kürsüye gelen Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, "Her zaman ilerlediğimiz bu yolda örnek aldığımız, önder gördüğümüz bu iki insanı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Her yıl İlçe Binamız Toplantı Salonu'nda düzenlediğimiz bu anma programını bu sene Emek Mahalle Temsilciliği'nde yapmak isteyen gençlerimize memnuniyetle evet dedim. O 25 yıl önceki soğuk havayı burada bir kez daha hisediyorum.CHP iktidarında, savaşlardan uzak, barış yanlısı bölgesinde güçlü ve lider bir Türkiye olacağı düşüncesiyle saygılar sunarum."dedi.Törk'ün ardından Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yıldız'da temsilciliği dolduran partililerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yaptı. GÖNÜLLERE TAHT KURMUŞ VATAN EVLATLARIYDILAR Son olarak konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Çağının ötesine ışık tutanlar ve Devlet ile Halkı bir bütün haline getirmek isteyenler maalesef bir şekilde cezalandırılıyor.Uğur Mumcu doğruları haykıran, bir gazeteciden çok Cumhuriyetimize ve geleceğimize ışık tutan bir neferdi.Aynı şekilde Ali Gaffar Okkan, en zor zamanda Diyarbakır’da görev almış, vatandaş ile devleti barıştırmış, güler yüzü ve disiplinli çalışmasıyla kısa zamanda gönüllere taht kurmuş bir vatan evladıydı.Ne yazık ki Türkiye üzerinde oyunları bitmek bilmeyen karanlık eller tarafından farklı yıllarda ikisi de 24 Ocak günü katledildi.Bugün anılarının önünde saygıyla eğilirken ne için kendilerini feda ettiklerini ve nelere boyun eğmediklerini çok iyi anlamak gerekmektedir. Korkusuz, ilkeli, adil ve dürüst yaşamlarından ödün vermeden, kiralık kalemlere ve terör örgütlerine boyun eğmeyen, dik duruşlarıyla sürdürdükleri onurlu yaşamlarını haince kurulan pusularda kaybeden Yürekli Gazeteci Uğur Mumcu’yu ve Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ı aramızdan ayrılışlarının yıl dönümlerinde yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum."dedi.    
Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ölüm yıl dönümleri dolayısıyla bir anma programı düzenledi. CHP Darıca Emek Mahallesi Temsilciliği'nde düzenlenen anma programına çok sayıda partili katıldı.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz,Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Darıca İlçe Kadın Koları Başkanı Ebru Tayanç, il ve çevre ilçelerin yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık,“25 yıl önce yitirdiğimiz Uğur Mumcu ve yine 15 yıl önce yitirdiğimiz Gaffar Okkan’ı özlemle anıyoruz. Yaşamlarının en güzel döneminde kahpece pusuya düşürülerek öldürülen Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ın karanlık güçler tarafından katledilmesini nefretle kınıyoruz. Hala faili meçhul bu cinayetlerin çözülememesini de bir ayıp olarak gördüğümü ifade etmek isterim.” dedi.

BÖLGESİNDE LİDER BİR TÜRKİYE HEDEFİMİZDİR

Gençlik Kolları Başkanı Işık'ın ardından kürsüye gelen Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, "Her zaman ilerlediğimiz bu yolda örnek aldığımız, önder gördüğümüz bu iki insanı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Her yıl İlçe Binamız Toplantı Salonu'nda düzenlediğimiz bu anma programını bu sene Emek Mahalle Temsilciliği'nde yapmak isteyen gençlerimize memnuniyetle evet dedim. O 25 yıl önceki soğuk havayı burada bir kez daha hisediyorum.CHP iktidarında, savaşlardan uzak, barış yanlısı bölgesinde güçlü ve lider bir Türkiye olacağı düşüncesiyle saygılar sunarum."dedi.Törk'ün ardından Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yıldız'da temsilciliği dolduran partililerine yönelik kısa bir selamlama konuşması yaptı.

GÖNÜLLERE TAHT KURMUŞ VATAN EVLATLARIYDILAR

Son olarak konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Çağının ötesine ışık tutanlar ve Devlet ile Halkı bir bütün haline getirmek isteyenler maalesef bir şekilde cezalandırılıyor.Uğur Mumcu doğruları haykıran, bir gazeteciden çok Cumhuriyetimize ve geleceğimize ışık tutan bir neferdi.Aynı şekilde Ali Gaffar Okkan, en zor zamanda Diyarbakır’da görev almış, vatandaş ile devleti barıştırmış, güler yüzü ve disiplinli çalışmasıyla kısa zamanda gönüllere taht kurmuş bir vatan evladıydı.Ne yazık ki Türkiye üzerinde oyunları bitmek bilmeyen karanlık eller tarafından farklı yıllarda ikisi de 24 Ocak günü katledildi.Bugün anılarının önünde saygıyla eğilirken ne için kendilerini feda ettiklerini ve nelere boyun eğmediklerini çok iyi anlamak gerekmektedir. Korkusuz, ilkeli, adil ve dürüst yaşamlarından ödün vermeden, kiralık kalemlere ve terör örgütlerine boyun eğmeyen, dik duruşlarıyla sürdürdükleri onurlu yaşamlarını haince kurulan pusularda kaybeden Yürekli Gazeteci Uğur Mumcu’yu ve Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ı aramızdan ayrılışlarının yıl dönümlerinde yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyorum."dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.