19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Darıca'nın Haftasonu Mesaisi Yoğun

Darıca 23.02.2018 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca'nın Haftasonu Mesaisi Yoğun

Darıca CHP İlçe Başkanlığı haftasonu örgüt toplantısını gerçekleştirmek üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

25 Şubat 2018 Pazar günü saat 17.00’da CHP Darıca İlçe Binası Toplantı Salonun’nda gerçekleşecek olan örgüt toplantısında 9-10 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan tüzük kurultayı için sunulan öneriler masaya yatıtılacak. Mahalle temsilciliklerinin de planlama ve programlar üzerine sunacakları önerilerin görüşüleceği toplantıda 2019 hedefleride toplantı gündeminde yer alacak. Ayrıca Darıca Belediyesi Meclisi’nde bulunan meclis üyeleri adına CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü tarafından salondaki partililere bilgi aktarılması da toplantının diğer bir gündem maddesi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın her yıl yaptığı dayanışma gecesinin bu sene ki organizasyon planlaması da bu toplantıda ele alınacak. Toplantı dilek ve temennilerle sona erecek. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca CHP İlçe Başkanlığı haftasonu örgüt toplantısını gerçekleştirmek üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

25 Şubat 2018 Pazar günü saat 17.00’da CHP Darıca İlçe Binası Toplantı Salonun’nda gerçekleşecek olan örgüt toplantısında 9-10 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan tüzük kurultayı için sunulan öneriler masaya yatıtılacak. Mahalle temsilciliklerinin de planlama ve programlar üzerine sunacakları önerilerin görüşüleceği toplantıda 2019 hedefleride toplantı gündeminde yer alacak. Ayrıca Darıca Belediyesi Meclisi’nde bulunan meclis üyeleri adına CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü tarafından salondaki partililere bilgi aktarılması da toplantının diğer bir gündem maddesi. CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nın her yıl yaptığı dayanışma gecesinin bu sene ki organizasyon planlaması da bu toplantıda ele alınacak. Toplantı dilek ve temennilerle sona erecek.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.