GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Darıca, vatandaşın sorunlarını konuştu!

Darıca 12.08.2020 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca, vatandaşın sorunlarını konuştu!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi ile birlikte İstasyon Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretlerde İstasyon Caddesinde bulunan esnaf sorunlarını, şikayetlerini ve memnuniyetlerini dile getirdi. İstasyon Caddesi üzerinde ki esnaf, CHP Darıca’nın bu ziyaretinden memnun olduklarını sadece seçimde değil diğer zamanlarda da bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini dile getirdiği aktardılar. VATANDAŞIN ŞİKÂYETLERİNİ DİNLEDİLER Esnaf genellikle cadde üzerine yeni getirilen çöp tenekelerinin sorunlu olduğunu, kapaklarının problemli olduğunu, koku ve sineklerden şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Ziyaret esnasında kahvehane esnaflarının bir çoğu oyun oynatamadıklarından dolayı çay ve kahve satamadıkları, kira ve vergi ödemelerinde problem çektiklerini gerekli yardımı alamadıklarını zor durumda olduklarını dile getirdiler. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise bu problemi Meclis’te gündeme getireceklerini dile getirdi. BERABER AFİŞ DAĞITTILAR CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Meclis Üyeleri Ayhan Şen, Özkan Sarıtoprak, Mustafa Yılmaz, Selim Özcan, Erol Ada ve Osman Demir, Parti Yöneticileri Esin Arkan, Esra Şeflek, Name Yılmaz Fidan, Metin Öztürk, Turan Kuruca, Serkan Güven ve Mesut Akçam, Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Dursun Şahin, Fevzi Çakmak Mahalle Başkanı Öztürk Dursun, Gençlik Kollarında ise Taylan Orhan Üstün ile birlikte esnaf ziyaretlerinde Lütfen Maskesiz Girmeyelim afişi dağıttı ve esnafı covid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetimi ile birlikte İstasyon Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretlerde İstasyon Caddesinde bulunan esnaf sorunlarını, şikayetlerini ve memnuniyetlerini dile getirdi. İstasyon Caddesi üzerinde ki esnaf, CHP Darıca’nın bu ziyaretinden memnun olduklarını sadece seçimde değil diğer zamanlarda da bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini dile getirdiği aktardılar.

VATANDAŞIN ŞİKÂYETLERİNİ DİNLEDİLER

Esnaf genellikle cadde üzerine yeni getirilen çöp tenekelerinin sorunlu olduğunu, kapaklarının problemli olduğunu, koku ve sineklerden şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Ziyaret esnasında kahvehane esnaflarının bir çoğu oyun oynatamadıklarından dolayı çay ve kahve satamadıkları, kira ve vergi ödemelerinde problem çektiklerini gerekli yardımı alamadıklarını zor durumda olduklarını dile getirdiler. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ise bu problemi Meclis’te gündeme getireceklerini dile getirdi.

BERABER AFİŞ DAĞITTILAR

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Meclis Üyeleri Ayhan Şen, Özkan Sarıtoprak, Mustafa Yılmaz, Selim Özcan, Erol Ada ve Osman Demir, Parti Yöneticileri Esin Arkan, Esra Şeflek, Name Yılmaz Fidan, Metin Öztürk, Turan Kuruca, Serkan Güven ve Mesut Akçam, Kazım Karabekir Mahalle Başkanı Dursun Şahin, Fevzi Çakmak Mahalle Başkanı Öztürk Dursun, Gençlik Kollarında ise Taylan Orhan Üstün ile birlikte esnaf ziyaretlerinde Lütfen Maskesiz Girmeyelim afişi dağıttı ve esnafı covid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.