CHP Darıca ve ELİT OTEL

Darıca 13.05.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Darıca ve ELİT OTEL

  Türk insanın tüketici olma özelliği yüzünden güzel bulduğu her şeyi satın alma, söyleme özelliği meşhur. Vitrinde gördüğü her şeyi “Aaaa ne güzelmiş, hadi alayım bunu.” Huyumuz üst düzeydedir. Ama güzel olmasına karşılık “LAZIM” olma özelliği ikinci plandadır. Bir de özenti olma durumumuz var. “Bey komşular mutfağına led ışık yaptırmış. Çok güzel olmuş. Biz de yaptıralım mı?” Güzel olmuşta lazım mı peki? “Bizim çocuğun arkadaşları çok güzel bir dershaneye gidiyor, özel öğretmen de tutmuşlar. Bizde gönderelim mi? Güzel olması önemli değil  lazımsa gönderelim desen cimrinin en önde gidenisindir. Hayatımın en önemli prensibidir. Güzel olandan çok lazım olanla ilgilenmek. Bizim meslekte de durum farklı değil. O gazeteci köşe yazmış. Çok da güzel yazmış. Peki yazının içeriği, anlattığı, vurguladığı konular lazım mı? Güzel yazıyor diye mi yazılmalı lazım diye mi yazılmalı? Bir önceki dönem Darıca Belediyesi Meclis Oturumlarında bitmeyen bir gündemdi. Darıca’ya yapılacak olan ELİT OTEL ile ilgili iktidar ve muhalefet meclis üyeleri kendi cephelerinde hararetli söz düelloları içindeydi. Bu otel ile ilgili özelikle CHP Darıca Belediye Meclis Üyelerinin itirazları, koydukları şerhler, muhalif söylemleri havada uçuşmuştu. Çok güzel konuşuyorlardı. Meclis Toplantısı bitince belediye binasının kapısının önünde birer sigara yakıp “Çok güzel muhalefet ettik, çok güzel konuştuk.” Diyorlardı. Şimdi 2 senedir CHP Darıca İlçe Başkanlığı, “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecelerini” bu otelde yapıyorlar. Şerh koydukları, en hararetli söylemlerle “Yaptırmayız” dedikleri, mahkemeye taşıdıkları otelde düzenliyorlar bu özel gecelerini… O dönemde GÜZEL konuşuyordu CHP Meclis üyeleri ama LAZIM olan bir konuşma yapmadıklarını şimdi anladık, gördük. Bu otel en çok da onlara lazım oldu. Çünkü davetli sayısı açısından o yoğunlukta bir gece için ancak bu otelin salonu mevcut. Ayrıca Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, otel yetkililerinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da yakınları olması nedeniyle o oteli tercih ettiklerini belirtti. O kadar itiraz ettikleri otelde kendi organizasyonlarını düzenliyorsa söylenecek tek söz var. Meclis salonlarında güzel konuşmak önemli değil, lazım olanı konuşmak çok daha önemli. Saygılarımla              

 

Türk insanın tüketici olma özelliği yüzünden güzel bulduğu her şeyi satın alma, söyleme özelliği meşhur.

Vitrinde gördüğü her şeyi “Aaaa ne güzelmiş, hadi alayım bunu.” Huyumuz üst düzeydedir.

Ama güzel olmasına karşılık “LAZIM” olma özelliği ikinci plandadır.

Bir de özenti olma durumumuz var.

“Bey komşular mutfağına led ışık yaptırmış. Çok güzel olmuş. Biz de yaptıralım mı?”

Güzel olmuşta lazım mı peki?

“Bizim çocuğun arkadaşları çok güzel bir dershaneye gidiyor, özel öğretmen de tutmuşlar. Bizde gönderelim mi? Güzel olması önemli değil  lazımsa gönderelim desen cimrinin en önde gidenisindir.

Hayatımın en önemli prensibidir. Güzel olandan çok lazım olanla ilgilenmek.

Bizim meslekte de durum farklı değil. O gazeteci köşe yazmış. Çok da güzel yazmış. Peki yazının içeriği, anlattığı, vurguladığı konular lazım mı? Güzel yazıyor diye mi yazılmalı lazım diye mi yazılmalı?

Bir önceki dönem Darıca Belediyesi Meclis Oturumlarında bitmeyen bir gündemdi.

Darıca’ya yapılacak olan ELİT OTEL ile ilgili iktidar ve muhalefet meclis üyeleri kendi cephelerinde hararetli söz düelloları içindeydi.

Bu otel ile ilgili özelikle CHP Darıca Belediye Meclis Üyelerinin itirazları, koydukları şerhler, muhalif söylemleri havada uçuşmuştu. Çok güzel konuşuyorlardı.

Meclis Toplantısı bitince belediye binasının kapısının önünde birer sigara yakıp “Çok güzel muhalefet ettik, çok güzel konuştuk.” Diyorlardı.

Şimdi 2 senedir CHP Darıca İlçe Başkanlığı, “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecelerini” bu otelde yapıyorlar. Şerh koydukları, en hararetli söylemlerle “Yaptırmayız” dedikleri, mahkemeye taşıdıkları otelde düzenliyorlar bu özel gecelerini…

O dönemde GÜZEL konuşuyordu CHP Meclis üyeleri ama LAZIM olan bir konuşma yapmadıklarını şimdi anladık, gördük. Bu otel en çok da onlara lazım oldu. Çünkü davetli sayısı açısından o yoğunlukta bir gece için ancak bu otelin salonu mevcut. Ayrıca Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, otel yetkililerinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da yakınları olması nedeniyle o oteli tercih ettiklerini belirtti.

O kadar itiraz ettikleri otelde kendi organizasyonlarını düzenliyorsa söylenecek tek söz var.

Meclis salonlarında güzel konuşmak önemli değil, lazım olanı konuşmak çok daha önemli.

Saygılarımla

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.