CHP'de Adaylar Böyle Belirlenecek

Siyaset 31.10.2017 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'de Adaylar Böyle Belirlenecek

Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan CHP’de belediye başkan adayları 3 aşamalı yapılan bir çalışmayla belirlenecek.

CHP belediye başkan adaylarını ANKET, TEMAYÜL YOKLAMASI ve SÖZLÜ SINAVA tabi tutarak belirleyecek. Mevcut belediye başkanları ile de bir çalışma yapan CHP’nin bu başkanlarının durumlarını da yeniden inceleyip masaya yatıracağı öğrenildi.   3 AŞAMA   1-ANKET YAPILACAK:  CHP’nin yönettiği belediye olsun olmasın her yerde anket yapacağız. Vatandaşa, kimi istediğini soracağız. Bunun için profesyonel destek alıyoruz.   2-ÖRGÜTE SORULACAK:  Ardından vatandaşın tercih ettiği isimleri temayül yoklaması ile örgütümüze soracağız. Adayların teşkilatta karşılığının olup olmadığına bakacağız.   3-SÖZLÜ YAPILACAK:  CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan’ın takdir edeceği kişilerden bir komisyon kurulacak. Komisyon, örgüt tarafından yeşil ışık yakılan aday adaylarından, vizyon sahibi, bilgi ve birikimiyle belediyeyi yönetebilecek isimleri belirleyecek. Ardından yetkili kurullar toplanarak adayları belirleyecek. Bilgisi, birikimi olan vizyon sahibi kişileri belediye başkanı adayı olarak göstereceğiz.
Yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan CHP’de belediye başkan adayları 3 aşamalı yapılan bir çalışmayla belirlenecek.

CHP belediye başkan adaylarını ANKET, TEMAYÜL YOKLAMASI ve SÖZLÜ SINAVA tabi tutarak belirleyecek.

Mevcut belediye başkanları ile de bir çalışma yapan CHP’nin bu başkanlarının durumlarını da yeniden inceleyip masaya yatıracağı öğrenildi.

 

3 AŞAMA

 

1-ANKET YAPILACAK: 

CHP’nin yönettiği belediye olsun olmasın her yerde anket yapacağız. Vatandaşa, kimi istediğini soracağız. Bunun için profesyonel destek alıyoruz.

 

2-ÖRGÜTE SORULACAK: 

Ardından vatandaşın tercih ettiği isimleri temayül yoklaması ile örgütümüze soracağız. Adayların teşkilatta karşılığının olup olmadığına bakacağız.

 

3-SÖZLÜ YAPILACAK: 

CHP Genel Merkezi’nde, Genel Başkan’ın takdir edeceği kişilerden bir komisyon kurulacak. Komisyon, örgüt tarafından yeşil ışık yakılan aday adaylarından, vizyon sahibi, bilgi ve birikimiyle belediyeyi yönetebilecek isimleri belirleyecek. Ardından yetkili kurullar toplanarak adayları belirleyecek. Bilgisi, birikimi olan vizyon sahibi kişileri belediye başkanı adayı olarak göstereceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.