19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP'de devir teslim!

Gebze 10.12.2015 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'de devir teslim!

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile ilçe başkanını değiştiren CHP Gebze İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni yapıldı. 10 aylık bir süreçte ilçe başkanlığı görevini yürüten Yakup Yılmaz, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Torunlarıma güzel bir unvan bırakacağım. Görev yaptığım süre boyunca hiç yalan, kötü bir şey yapmadım. Görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. Bu süre içerisinde kırdığım birisi var ise özür diliyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi. DURSUN TEŞEKKÜR ETTİ Yeni ilçe başkanı Recep Dursun ise yaptığı konuşmada; “Bize destek veren delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Ben söz verdiğim gibi üyelerimizi evlerinde ziyaret etmeye başlayacağım. Böyle bir çalışma yapacağız. Bizim üyemiz olan fakat başka partiye çalışan kişilerin üyeliklerinin silinmesi için de başvuru yapacağım. Bu konu da netim. Hepimiz çalışacağız” dedi.    

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile ilçe başkanını değiştiren CHP Gebze İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni yapıldı. 10 aylık bir süreçte ilçe başkanlığı görevini yürüten Yakup Yılmaz, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Torunlarıma güzel bir unvan bırakacağım. Görev yaptığım süre boyunca hiç yalan, kötü bir şey yapmadım. Görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. Bu süre içerisinde kırdığım birisi var ise özür diliyor, yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

DURSUN TEŞEKKÜR ETTİ

Yeni ilçe başkanı Recep Dursun ise yaptığı konuşmada; “Bize destek veren delegelerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Ben söz verdiğim gibi üyelerimizi evlerinde ziyaret etmeye başlayacağım. Böyle bir çalışma yapacağız. Bizim üyemiz olan fakat başka partiye çalışan kişilerin üyeliklerinin silinmesi için de başvuru yapacağım. Bu konu da netim. Hepimiz çalışacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.