CHP’de hareketlilik bayramdan sonraya kaldı

Siyaset 08.08.2019 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’de hareketlilik bayramdan sonraya kaldı

CHP, Şubat 2020'de yapılması planlanan olağan kurultay öncesi gerçekleştirilecek olan il ve ilçe kongrelerinin takviminin Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanması bekleniliyor.

Türkiye genelinde 11’i büyükşehir, 10'u il olmak üzere toplam 251 belediye kazanan CHP, Afyonkarahisar'da düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'nda yeni yol haritasını belirlemişti. Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'teşekkür' ziyaretlerine devam ediyor. Olağan kurultay öncesi gerçekleştirilecek olan il ve ilçe kongrelerinin takvimi ise daha açıklanmadı. Ancak CHP Gebze’de ilçe başkanı adayı olmak isteyen isimler kulis faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyorlar. CHP Gebze’de ilçe başkanlığı için ismi geçenlerin arasında CHP’nin eski ilçe başkanları İsmet Kara ve Sedat Tatar’ın adının geçtiğini öğrenildi. HARTAMACI ADAY OLACAK MI? CHP Çayırova’da 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden Selahattin Kaya’nın yerine Çetin Hartamacı atanmıştı. Mevcut ilçe başkanı Çetin Hartamacı’nın bu kez seçilmiş ilçe başkanı olmak için ilçe kongresinde ilçe başkanı adayı olmayı düşündüğü öğrenildi. CHP Çayırova’da ilçe başkanlığını düşünen diğer bir isim de Cihan Soyluçiçek. CHP’de bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yapan CHP’li Soyluçiçek son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde SKM başkanlığını görevini yapmıştı. CHP Darıca’da ise ilçe başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Gürer Yıldırım’ın yapacağı görüşmelerin ardından karar vereceği öğrenildi. KÜBRA AKABALI
CHP, Şubat 2020'de yapılması planlanan olağan kurultay öncesi gerçekleştirilecek olan il ve ilçe kongrelerinin takviminin Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanması bekleniliyor.

Türkiye genelinde 11’i büyükşehir, 10'u il olmak üzere toplam 251 belediye kazanan CHP, Afyonkarahisar'da düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'nda yeni yol haritasını belirlemişti. Bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'teşekkür' ziyaretlerine devam ediyor. Olağan kurultay öncesi gerçekleştirilecek olan il ve ilçe kongrelerinin takvimi ise daha açıklanmadı. Ancak CHP Gebze’de ilçe başkanı adayı olmak isteyen isimler kulis faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyorlar. CHP Gebze’de ilçe başkanlığı için ismi geçenlerin arasında CHP’nin eski ilçe başkanları İsmet Kara ve Sedat Tatar’ın adının geçtiğini öğrenildi.

HARTAMACI ADAY OLACAK MI?

CHP Çayırova’da 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden Selahattin Kaya’nın yerine Çetin Hartamacı atanmıştı. Mevcut ilçe başkanı Çetin Hartamacı’nın bu kez seçilmiş ilçe başkanı olmak için ilçe kongresinde ilçe başkanı adayı olmayı düşündüğü öğrenildi. CHP Çayırova’da ilçe başkanlığını düşünen diğer bir isim de Cihan Soyluçiçek. CHP’de bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yapan CHP’li Soyluçiçek son olarak 31 Mart yerel seçimlerinde SKM başkanlığını görevini yapmıştı. CHP Darıca’da ise ilçe başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Gürer Yıldırım’ın yapacağı görüşmelerin ardından karar vereceği öğrenildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.