CHP'de İlk Başvuru Yapıldı

Kocaeli 05.10.2018 - 19:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'de İlk Başvuru Yapıldı

CHP’de İzmit Belediye meclis üyeliği için ilk adaylık başvurusunu Yenidoğan Mahallesi önceki dönem Mahalle Temsilcisi olan Selahattin Atmaca yaptı

CHP’de İzmit Belediye Meclis üyeliği için ilk adaylık başvurusu yapıldı. Yenidoğan Mahallesi önceki dönem Mahalle Temsilcisi olan Selahattin Atmaca İzmit İlçe binasına gelerek başvuru dosyasını teslim etti. Atmaca dosyasını İlçe Başkanı Hakan Çakar’a verdi. EMEK EN YÜCE DEĞER İlk aday Atmaca, “Emek en yüce değerdir diyenlerden biriyim. Partiye verdiğim emekten ötürü kendimi aday olarak görmek istedim. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. SELAHATTİN ATMACA KİMDİR? Erzurum doğumlu. Özel şirkette işçi olarak çalışan Atmaca, bekar. 1992 yılında CHP’ye üye olan Atmaca 26 yıldır partide aktif olarak görev yapıyor. 
CHP’de İzmit Belediye meclis üyeliği için ilk adaylık başvurusunu Yenidoğan Mahallesi önceki dönem Mahalle Temsilcisi olan Selahattin Atmaca yaptı

CHP’de İzmit Belediye Meclis üyeliği için ilk adaylık başvurusu yapıldı. Yenidoğan Mahallesi önceki dönem Mahalle Temsilcisi olan Selahattin Atmaca İzmit İlçe binasına gelerek başvuru dosyasını teslim etti. Atmaca dosyasını İlçe Başkanı Hakan Çakar’a verdi.

EMEK EN YÜCE DEĞER

İlk aday Atmaca, “Emek en yüce değerdir diyenlerden biriyim. Partiye verdiğim emekten ötürü kendimi aday olarak görmek istedim. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN ATMACA KİMDİR?

Erzurum doğumlu. Özel şirkette işçi olarak çalışan Atmaca, bekar. 1992 yılında CHP’ye üye olan Atmaca 26 yıldır partide aktif olarak görev yapıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.