CHP'de Mülakatlar Başladı

Kocaeli 23.11.2018 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP'de Mülakatlar Başladı

CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet Kocaeli İl Örgütü’ne geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Kocaeli’deki belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet CHP İl Kocaeli Örgütü’ne geldi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Gökhan Ercan, Nilay Merttürk, Demet Karaman, Hasan Akar İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız tarafından karşılanan heyet ilk olarak il binasını gezdi. YÖNETİM İLE TOPLANTI Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in başkanlığını yürüttüğü Kocaeli ili Aday Belirleme Çalışma heyetinde Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen yer aldı. Aday belirleme heyeti gün boyu sürecek olan görüşmelerde büyükşehir ve 7 ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelecek. Heyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından belediye başkan aday adayları ile mülakata başladı.  
CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet Kocaeli İl Örgütü’ne geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından Kocaeli’deki belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yapılacak olan mülakatları yürütmek üzere görevlendirilen heyet CHP İl Kocaeli Örgütü’ne geldi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Gökhan Ercan, Nilay Merttürk, Demet Karaman, Hasan Akar İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız tarafından karşılanan heyet ilk olarak il binasını gezdi.

YÖNETİM İLE TOPLANTI

Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in başkanlığını yürüttüğü Kocaeli ili Aday Belirleme Çalışma heyetinde Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, Giresun Milletvekili Necati Tığlı ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen yer aldı. Aday belirleme heyeti gün boyu sürecek olan görüşmelerde büyükşehir ve 7 ilçedeki belediye başkan adayları ile bir araya gelecek. Heyet, İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından belediye başkan aday adayları ile mülakata başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.