CHP'de SON DAKİKA!

Siyaset 26.10.2017 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP'de SON DAKİKA!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, grupta yapılan seçimde Meclis Başkanvekili seçildi.

CHP'de bugün, yeni grup başkanvekilleri ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerinin seçimi için, parti grubu basına kapalı toplandı. CHP'nin yeni Meclis Başkanvekili Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün oldu. GRUP BAŞKANVEKİLLERİ DE SEÇİLECEK Grup başkanvekilliği seçiminin çekişmeli geçmesi bekleniyor. 3 grup başkanvekilinden Levent Gök aday olmayacağını açıklamıştı. Diğer grup başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Altay ise yeniden aday. 10 İSİM YARIŞACAK Habertürk TV'nin haberine göre; Bu isimler dahil 10 ismin grup başkanvekilliği seçimine katılmaları bekleniyor. Muharrem Erkek, Candan Yüceer, Gaye Usluer, Engin Özkoç, Aytuğ Atıcı, Haluk Pekşen ve Cemal Okan Yüksel seçim yarışına katılacak isimler arasında. Grup başkanvekili seçilebilmek için gruptaki milletvekili sayısının salt çoğunluğunun oyunu almak gerekiyor. Yani en az 66 oy gerekli. DİVAN ÜYELİKLERİ İÇİN DE SEÇİM YAPILACAK Basına kapalı toplanacak grup toplantısında, Meclis Başkanlık Divanı üyelikleri için de seçim yapılacak.
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, grupta yapılan seçimde Meclis Başkanvekili seçildi.

CHP'de bugün, yeni grup başkanvekilleri ve Meclis Başkanlık Divanı üyelerinin seçimi için, parti grubu basına kapalı toplandı. CHP'nin yeni Meclis Başkanvekili Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün oldu.

GRUP BAŞKANVEKİLLERİ DE SEÇİLECEK

Grup başkanvekilliği seçiminin çekişmeli geçmesi bekleniyor. 3 grup başkanvekilinden Levent Gök aday olmayacağını açıklamıştı. Diğer grup başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Altay ise yeniden aday.

10 İSİM YARIŞACAK

Habertürk TV'nin haberine göre; Bu isimler dahil 10 ismin grup başkanvekilliği seçimine katılmaları bekleniyor. Muharrem Erkek, Candan Yüceer, Gaye Usluer, Engin Özkoç, Aytuğ Atıcı, Haluk Pekşen ve Cemal Okan Yüksel seçim yarışına katılacak isimler arasında. Grup başkanvekili seçilebilmek için gruptaki milletvekili sayısının salt çoğunluğunun oyunu almak gerekiyor. Yani en az 66 oy gerekli.

DİVAN ÜYELİKLERİ İÇİN DE SEÇİM YAPILACAK

Basına kapalı toplanacak grup toplantısında, Meclis Başkanlık Divanı üyelikleri için de seçim yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.