CHP’den Çevre Duyarlılığı

Darıca 16.09.2018 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’den Çevre Duyarlılığı

CHP Darıca Dünya Çöp Toplama Günü’nde çevre etkinliği düzenledi.

CHP’liler Piri Reis Mahalle Örgütünün öncülüğünde, İlçe yönetimi, kadın kolları ve Bayramoğlu Mahalle Örgütü yönetimlerinin desteğiyle çevre hareketi başlattı. Ellerinde çöp poşetleriyle adeta Darıca’da mıntıka temizliği gerçekleştiren CHP’liler Bayramoğlu ve Piri Reis mahallelerinde çevre duyarlılığı gösterdi. BİZE BU YAKIŞIR CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay,  yaptığı açıklama da “Biz CHP yönetimi olarak Darıca’ya yönetmeye adayız. Bunun için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu yaptığımız aynı zamanda halkın da içinde yer aldığı halkçı belediyecilik örneklemesidir. Vatandaş olarak, belediyeyi sadece eleştirip bir kenara çekilmiyor, sorumluluk taşıyor ve o sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Nefes aldığımız, hayatın tadına vardığımız yerleri lütfen çöplüğe çevirmeyelim. Bir daha geldiğimizde tekrar nefes alabilelim. Bize bu yakışır. Yurtdışından turist olarak gelen, misafirimiz olan insanlara, ‘Aman, ne pis millet’ dedirtmek istemiyoruz. Halkımızın aslında duyarlı olduğunu biliyoruz ama maalesef bu konuda sınıfta kalmış gibiyiz.”
CHP Darıca Dünya Çöp Toplama Günü’nde çevre etkinliği düzenledi.

CHP’liler Piri Reis Mahalle Örgütünün öncülüğünde, İlçe yönetimi, kadın kolları ve Bayramoğlu Mahalle Örgütü yönetimlerinin desteğiyle çevre hareketi başlattı. Ellerinde çöp poşetleriyle adeta Darıca’da mıntıka temizliği gerçekleştiren CHP’liler Bayramoğlu ve Piri Reis mahallelerinde çevre duyarlılığı gösterdi.

BİZE BU YAKIŞIR

CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay,  yaptığı açıklama da “Biz CHP yönetimi olarak Darıca’ya yönetmeye adayız. Bunun için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bu yaptığımız aynı zamanda halkın da içinde yer aldığı halkçı belediyecilik örneklemesidir. Vatandaş olarak, belediyeyi sadece eleştirip bir kenara çekilmiyor, sorumluluk taşıyor ve o sorumluluğun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Nefes aldığımız, hayatın tadına vardığımız yerleri lütfen çöplüğe çevirmeyelim. Bir daha geldiğimizde tekrar nefes alabilelim. Bize bu yakışır. Yurtdışından turist olarak gelen, misafirimiz olan insanlara, ‘Aman, ne pis millet’ dedirtmek istemiyoruz. Halkımızın aslında duyarlı olduğunu biliyoruz ama maalesef bu konuda sınıfta kalmış gibiyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.