19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP’den Darıca Çıkarması

Darıca 05.03.2015 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

CHP’den Darıca Çıkarması

CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu Darıca İlçe Müftülüğüne ziyarette bulunarak çalışmlarına devam ediyor.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu Darıca  İlçe Müftüsü yerine vekaleten bakan, İbrahim Hilmi Kucur’u  makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret İlçe Başkanı Şinasi Serdar, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Pelit, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kadir Işık ve yönetim kurulu üyesi Fahriye Arda katılımıyla gerçekleştirildi. Ziyarette CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve İbrahim Hilmi Kucur ile karşılıklı fikir alış verişi yapıldı ve ziyaret yararlı geçmiştir. İbrahim Hilmi Kucur yapılmış olan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.  
CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu Darıca İlçe Müftülüğüne ziyarette bulunarak çalışmlarına devam ediyor.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu Darıca  İlçe Müftüsü yerine vekaleten bakan, İbrahim Hilmi Kucur’u  makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret İlçe Başkanı Şinasi Serdar, Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Pelit, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kadir Işık ve yönetim kurulu üyesi Fahriye Arda katılımıyla gerçekleştirildi.

Ziyarette CHP Darıca İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve İbrahim Hilmi Kucur ile karşılıklı fikir alış verişi yapıldı ve ziyaret yararlı geçmiştir. İbrahim Hilmi Kucur yapılmış olan bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.