CHP'den provokasyon itirafı

26.11.2016 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP'den provokasyon itirafı

CHP Eskişehir İl Başkanı Özkar'ın mesajı sonrası harekete geçen AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

  x CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar'ın Diyarbakır'daki terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in yarın Eskişehir'de düzenlenecek olan ve cenaze töreni öncesi gönderdiği "Katil PKK iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" cümlesinin bulunduğu mesaja ilişkin, "Suç işlemeye kin ve düşmanlığa sevk eden bu kişi hakkında derhal suç duyurusunda bulunacağız." mesaj sonrası AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü açıklama yapmış, suç duyurusunda bulunulacağını kaydetmişti. CHP'DEN İTİRAF GELDİ AK Partili Ünlü'nün açıklamasının ardından bir açıklama da CHP Genel Merkezi'nden geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Eskişehir'de gerçekleştirilecek cenaze töreni için mesajın gönderildiğini itiraf etti. İŞTE CHP İL BAŞKANI SİNAN ÖZKAR'IN ATTIĞI VE CHP GENEL MERKEZİ'NİN KABUL ETTİĞİ O MESAJ CHP MECLİS'TE DE ŞEHİTLERİ YUHALATMIŞTI Salı günü gerçekleştirilen Meclis Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada salonda bulunan CHP'liler şehit ve şehit ailelerini yuhalamıştı.
CHP Eskişehir İl Başkanı Özkar'ın mesajı sonrası harekete geçen AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

 

x

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar'ın Diyarbakır'daki terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in yarın Eskişehir'de düzenlenecek olan ve cenaze töreni öncesi gönderdiği "Katil PKK iş birlikçi AKP diye haykırmak için katıl" cümlesinin bulunduğu mesaja ilişkin, "Suç işlemeye kin ve düşmanlığa sevk eden bu kişi hakkında derhal suç duyurusunda bulunacağız." mesaj sonrası AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü açıklama yapmış, suç duyurusunda bulunulacağını kaydetmişti.

CHP'DEN İTİRAF GELDİ

AK Partili Ünlü'nün açıklamasının ardından bir açıklama da CHP Genel Merkezi'nden geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Eskişehir'de gerçekleştirilecek cenaze töreni için mesajın gönderildiğini itiraf etti.

İŞTE CHP İL BAŞKANI SİNAN ÖZKAR'IN ATTIĞI VE CHP GENEL MERKEZİ'NİN KABUL ETTİĞİ O MESAJ

CHP MECLİS'TE DE ŞEHİTLERİ YUHALATMIŞTI

Salı günü gerçekleştirilen Meclis Grup Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada salonda bulunan CHP'liler şehit ve şehit ailelerini yuhalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.