CHP’den Sandık Güvenliği Eğitimi

Siyaset 11.06.2018 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’den Sandık Güvenliği Eğitimi

CHP İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde düzenlenen seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine vatandaşlar adeta akın ediyor.

Türkiye’nin kilitlendiği 24 Haziran seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından başlatılan sandık ve seçim güvenliği seferberliğinin Kocaeli ayağında görevlilere, partililere ve gönüllülere verilen eğitimler hızla devam ediyor. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde CHP Parti Okulu eğitmenleri tarafından 12 ilçede verilen seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine her geçen gün ilgi ve katılım artıyor. HEDEF 11 KİŞİ İLE 75 EĞİTİM Sadece geçtiğimiz Pazar günü 6 ilçede düzenlenen eğitimlere Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin sandık görevlileri de katılım gösterdi. Gönüllü olarak sandıklarda görev almak isteyen vatandaşlarında katılımı ile eğitim salonları akına uğradı. Son 23 günde 55 eğitim veren CHP Kocaeli İl Örgütü, 24 Haziran’a kadar verdiği eğitim sayısını 75’e çıkarmayı, eğitim verilen kişi sayısında ise 11 bine ulaşmayı hedefliyor.
CHP İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde düzenlenen seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine vatandaşlar adeta akın ediyor.

Türkiye’nin kilitlendiği 24 Haziran seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından başlatılan sandık ve seçim güvenliği seferberliğinin Kocaeli ayağında görevlilere, partililere ve gönüllülere verilen eğitimler hızla devam ediyor. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreterliği bünyesinde CHP Parti Okulu eğitmenleri tarafından 12 ilçede verilen seçim ve sandık güvenliği eğitimlerine her geçen gün ilgi ve katılım artıyor.

HEDEF 11 KİŞİ İLE 75 EĞİTİM

Sadece geçtiğimiz Pazar günü 6 ilçede düzenlenen eğitimlere Millet İttifakı’nda yer alan siyasi partilerin sandık görevlileri de katılım gösterdi. Gönüllü olarak sandıklarda görev almak isteyen vatandaşlarında katılımı ile eğitim salonları akına uğradı. Son 23 günde 55 eğitim veren CHP Kocaeli İl Örgütü, 24 Haziran’a kadar verdiği eğitim sayısını 75’e çıkarmayı, eğitim verilen kişi sayısında ise 11 bine ulaşmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.