CHP DİLOVASI’NDA HEDEF YÜZDE 60 ‘HAYIR’

Dilovası 22.02.2017 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP DİLOVASI’NDA HEDEF YÜZDE 60 ‘HAYIR’

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Dilovası’nda yüzde 60 hayır oyu hedeflediklerini söyledi

CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından oluşturulan İl Referandum Koordinasyon Kurulu, referandum çalışmaları kapsamında CHP Dilovası ilçe örgütünü ziyaret ettiler. Ziyarette CHP Kocaeli İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Başkan Bozkurt Uslu ve kurul üyeleri Hüseyin Erol, Sefa Sözer, Hamiyet Göksu, Erdem Arcan, Hatip Tekin ile il yöneticileri Lütfü İlhan,  Hakkı Koçak, Neşe Celep Çetiner ve Hikmet Koçoğlu, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçe kadın kolları başkanı Sebahat Belek ve CHP Dilovası Şehit ve Gaziler Komisyonu Başkanı İhsan Nuri Özgül ile ilçe yöneticileri katıldı. ORTAK BİR DİL OLUŞTURMALIYIZ Ziyarette ilk olarak CHP Kocaeli İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Başkan Bozkurt Uslu bir konuşma yaparak, “Referandum için ortak bir dil oluşturmak için bugün sizlerle bir araya geldik. Genel merkezinin hayırını örgütlemek için bir ortak broşür yapmak istiyoruz. Bu referandum sürecinde parti içi kavgayı yok edip hem parti hem de ülkemizi kurtaracağız. Biz doğruyu savunuyoruz. Onlar yalanın peşindeler” şeklinde konuştu. YÜZDE 60 HAYIR OYU ÇIKACAK  CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de yaptığı konuşmada, “Bu oluşumun olması çok doğru ve yerinde bir karar olmuş. Yerelde Dilovası’nın sorunlarını ön plana çıkarmalıyız. Burada bulunan İZAYDAŞ’ın kaldırılması sürekli her seçimde gündeme geliyor. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve dönemin kaymakamının imzaladıkları ve İZAYDAŞ’ın kaldırılacağının sözü verilmişti. Bununla birlikte Kömürcüler OSB var. Bu yerin de sürekli kaldırılacağı sözü veriliyor. Dilovası’ndaki hava ve çevre kirliliği de sürekli gündemde. Bu sorunları da bu süreçte gündeme getirmeliyiz. Referandumda da yüzde 60 hayır oyu bekliyoruz” dedi.  
CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Dilovası’nda yüzde 60 hayır oyu hedeflediklerini söyledi

CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından oluşturulan İl Referandum Koordinasyon Kurulu, referandum çalışmaları kapsamında CHP Dilovası ilçe örgütünü ziyaret ettiler. Ziyarette CHP Kocaeli İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Başkan Bozkurt Uslu ve kurul üyeleri Hüseyin Erol, Sefa Sözer, Hamiyet Göksu, Erdem Arcan, Hatip Tekin ile il yöneticileri Lütfü İlhan,  Hakkı Koçak, Neşe Celep Çetiner ve Hikmet Koçoğlu, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, ilçe kadın kolları başkanı Sebahat Belek ve CHP Dilovası Şehit ve Gaziler Komisyonu Başkanı İhsan Nuri Özgül ile ilçe yöneticileri katıldı.

ORTAK BİR DİL OLUŞTURMALIYIZ

Ziyarette ilk olarak CHP Kocaeli İl Referandum Koordinasyon Kurulu Başkanı Başkan Bozkurt Uslu bir konuşma yaparak, “Referandum için ortak bir dil oluşturmak için bugün sizlerle bir araya geldik. Genel merkezinin hayırını örgütlemek için bir ortak broşür yapmak istiyoruz. Bu referandum sürecinde parti içi kavgayı yok edip hem parti hem de ülkemizi kurtaracağız. Biz doğruyu savunuyoruz. Onlar yalanın peşindeler” şeklinde konuştu.

YÜZDE 60 HAYIR OYU ÇIKACAK 

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir de yaptığı konuşmada, “Bu oluşumun olması çok doğru ve yerinde bir karar olmuş. Yerelde Dilovası’nın sorunlarını ön plana çıkarmalıyız. Burada bulunan İZAYDAŞ’ın kaldırılması sürekli her seçimde gündeme geliyor. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve dönemin kaymakamının imzaladıkları ve İZAYDAŞ’ın kaldırılacağının sözü verilmişti. Bununla birlikte Kömürcüler OSB var. Bu yerin de sürekli kaldırılacağı sözü veriliyor. Dilovası’ndaki hava ve çevre kirliliği de sürekli gündemde. Bu sorunları da bu süreçte gündeme getirmeliyiz. Referandumda da yüzde 60 hayır oyu bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.