19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP DİLOVASI'NDA YENİ BAŞKAN O!

Dilovası 14.02.2016 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP DİLOVASI'NDA YENİ BAŞKAN O!

CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları başkanı olarak atanan Burhan Dilmen için ilçe binasında görev teslimi yapıldı. Görev teslim programına CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burhan Dilmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Belek, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Sekteri Hüseyin İşeri, Sayman Meryem Baran, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Sunar, Basın Yayından Sorumlu Dilşad Haczeyni, Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu Şafak Eravcı, il gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda CHP’li genç katıldı. CHP BAYRAĞINI ASACAĞIZ Programda ilk olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir bir konuşma yaparak, “Bu güzel günde siz gençlerin aramızda olması bizleri mutlu ediyor. Bugün burada yeni atanan ilçe gençlik kolları başkanımız Burhan kardeşimizin görevini teslim edeceğiz. Burhan kardeşimiz almış olduğu bu bayrağı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum” dedi. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in ardından CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu bir konuşma bir konuşa yaptı. Kenan Otlu, “Bugün burada görevi yeni alacak olan Burhan kardeşimizi tebrik ediyorum. Son seçimde Dilovası belediyesini kıl payı kaçırmışız temennim odur ki bu seçimde belediyeye CHP bayrağını asacağız” diye konuştu. PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, “Dilovası için yıllar boyunca zor bölge dedik. Aslında Dilovası’nın zor olmadığını Kerem başkan bize gösterdi. Kerem başkanına çok teşekkür ediyorum. Dilovası’nda CHP her zaman vardı. Bu bölge bizim için artık zor bölge değil. Burhan kardeşimiz de Dilovası’nda partimizin gençlik yapısını oluşturacak. Kerem başkana ve Burhan kardeşime çok teşekkür ediyor. Burhan kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Son olarak CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burhan Dilmen, “Bugün buraya destek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Bizler daima sahada olan gençler olduk. Daima görev adamı olduk. Burada herkes belli bir kesime sahiptir. Bugün burada bu kadar çok genç varsa bize duyulan güvendendir. Bugün Kerem Aydemir başkan doğru bir yol izledi. Bugün burada sistemi değiştirmeye geldik. Bana ve cebime değil. Partimize için çalışacağız” şeklinde konuştu.

CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları başkanı olarak atanan Burhan Dilmen için ilçe binasında görev teslimi yapıldı. Görev teslim programına CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Utku Caner Çaykara, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burhan Dilmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebahat Belek, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Sekteri Hüseyin İşeri, Sayman Meryem Baran, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Sunar, Basın Yayından Sorumlu Dilşad Haczeyni, Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu Şafak Eravcı, il gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda CHP’li genç katıldı.

CHP BAYRAĞINI ASACAĞIZ

Programda ilk olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir bir konuşma yaparak, “Bu güzel günde siz gençlerin aramızda olması bizleri mutlu ediyor. Bugün burada yeni atanan ilçe gençlik kolları başkanımız Burhan kardeşimizin görevini teslim edeceğiz. Burhan kardeşimiz almış olduğu bu bayrağı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyorum” dedi. CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir’in ardından CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu bir konuşma bir konuşa yaptı. Kenan Otlu, “Bugün burada görevi yeni alacak olan Burhan kardeşimizi tebrik ediyorum. Son seçimde Dilovası belediyesini kıl payı kaçırmışız temennim odur ki bu seçimde belediyeye CHP bayrağını asacağız” diye konuştu.

PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, “Dilovası için yıllar boyunca zor bölge dedik. Aslında Dilovası’nın zor olmadığını Kerem başkan bize gösterdi. Kerem başkanına çok teşekkür ediyorum. Dilovası’nda CHP her zaman vardı. Bu bölge bizim için artık zor bölge değil. Burhan kardeşimiz de Dilovası’nda partimizin gençlik yapısını oluşturacak. Kerem başkana ve Burhan kardeşime çok teşekkür ediyor. Burhan kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Son olarak CHP Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burhan Dilmen, “Bugün buraya destek için gelen herkese teşekkür ediyorum. Bizler daima sahada olan gençler olduk. Daima görev adamı olduk. Burada herkes belli bir kesime sahiptir. Bugün burada bu kadar çok genç varsa bize duyulan güvendendir. Bugün Kerem Aydemir başkan doğru bir yol izledi. Bugün burada sistemi değiştirmeye geldik. Bana ve cebime değil. Partimize için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.