19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Emek’te Başkan Can oldu

Darıca 25.01.2018 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Emek’te Başkan Can oldu

Darıca CHP İlçe Başkanlığı mahallelerde ki yapılanma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahalle temsilciliklerine başkan atama sürecini tamamlayan ardından yönetimde yer alan isimlerin ve görevlendirilmelerin belirlendiği mahallerden sonuncusu Emek Mahallesi oldu. Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Işık nezaretinde mahalle kadrolarının oluşturulmasına ilişkin çalışmalar sonuncusunda Emek Mahallesi’nde Temsilcilik Başkanlığı Emine Sevinç Can’a verildi. İLK PROGRAM YAPILDI Emine Sevinç Can’ın mahalle başkanı olarak görevlendirildiği Emek Mahallesi’nde ilk program Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirildi. Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan’ın ölüm yıldönümü adına gençlik kolları tarafından organize edilen program Emine Sevinç Can başkanlığındaki Emek Mahallesi Temsilciliği evsahipliği yaptı. İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık gelişmelerle ilişkili olarak, “Bir yandan yapılanmamızı sürdürüyor diğer taraftan etkinlik programlarımızdan taviz vermiyoruz. Mevcut kadrolarımızla gerek sahada gerekse toplantılarımızda önemli bir ivme kazandık ve 2019 hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden tüm mahalle başkanlarına ve yönetimlerine başarılar diliyor, partimize ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Darıca CHP İlçe Başkanlığı mahallelerde ki yapılanma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahalle temsilciliklerine başkan atama sürecini tamamlayan ardından yönetimde yer alan isimlerin ve görevlendirilmelerin belirlendiği mahallerden sonuncusu Emek Mahallesi oldu. Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Işık nezaretinde mahalle kadrolarının oluşturulmasına ilişkin çalışmalar sonuncusunda Emek Mahallesi’nde Temsilcilik Başkanlığı Emine Sevinç Can’a verildi.

İLK PROGRAM YAPILDI

Emine Sevinç Can’ın mahalle başkanı olarak görevlendirildiği Emek Mahallesi’nde ilk program Darıca CHP İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirildi. Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan’ın ölüm yıldönümü adına gençlik kolları tarafından organize edilen program Emine Sevinç Can başkanlığındaki Emek Mahallesi Temsilciliği evsahipliği yaptı. İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Işık gelişmelerle ilişkili olarak, “Bir yandan yapılanmamızı sürdürüyor diğer taraftan etkinlik programlarımızdan taviz vermiyoruz. Mevcut kadrolarımızla gerek sahada gerekse toplantılarımızda önemli bir ivme kazandık ve 2019 hedefimize odaklanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdiden tüm mahalle başkanlarına ve yönetimlerine başarılar diliyor, partimize ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.