19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP, Gaziler’i dinledi!

Gebze 24.02.2016 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP, Gaziler’i dinledi!

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün mahalle buluşmaları devam ediyor. Önceki gün istasyon mahallesi temsilcileriyle buluşan CHP Gebze İlçe Örgütü, bu kez Gaziler Mahallesi’nde partililerle buluştu. Yerel ve genel iktidarın yolunun mahallelere halka inmekte olduğunu gören CHP; bu kapsamda yeniden silkelenme yaşıyor. İlçe Başkanı recep Dursun, önceki akşam Gaziler Mahallesi’nde partililerin taleplerini dinledi. Değerlendirme toplantıları hakkında görüşlerini açıklayan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Gaziler mahallesi CHP üyeleri ile Gebze CHP’nin seçilmiş ilçe örgütü, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldik. Tanışma faslı bittikten sonra herkes söz aldı, kendince partinin yerelde belediye başkanlığını kazanmak ve genelde CHP’nin iktidarı için beklenti ve önerilerini ilettiler. Partili ve mahallelilerin ilgisi hepimizi mutlu etti. Bu toplantının oluşmasında katkısı olan sevgili dost Kemal Balcı, mahalle sorumlusu Hınıs Kaçakçı, sevgili büyüğümüz Cihangir Orhan ve birlikte yönetici olmaktan memnun olduğumuz sevgili Mutlu Orhan'a, katılan katkı sunan üyelere, meclis üyelerine, kadın ve gençlik kolları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.”dedi.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün mahalle buluşmaları devam ediyor. Önceki gün istasyon mahallesi temsilcileriyle buluşan CHP Gebze İlçe Örgütü, bu kez Gaziler Mahallesi’nde partililerle buluştu. Yerel ve genel iktidarın yolunun mahallelere halka inmekte olduğunu gören CHP; bu kapsamda yeniden silkelenme yaşıyor. İlçe Başkanı recep Dursun, önceki akşam Gaziler Mahallesi’nde partililerin taleplerini dinledi. Değerlendirme toplantıları hakkında görüşlerini açıklayan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Gaziler mahallesi CHP üyeleri ile Gebze CHP’nin seçilmiş ilçe örgütü, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldik. Tanışma faslı bittikten sonra herkes söz aldı, kendince partinin yerelde belediye başkanlığını kazanmak ve genelde CHP’nin iktidarı için beklenti ve önerilerini ilettiler.

Partili ve mahallelilerin ilgisi hepimizi mutlu etti. Bu toplantının oluşmasında katkısı olan sevgili dost Kemal Balcı, mahalle sorumlusu Hınıs Kaçakçı, sevgili büyüğümüz Cihangir Orhan ve birlikte yönetici olmaktan memnun olduğumuz sevgili Mutlu Orhan'a, katılan katkı sunan üyelere, meclis üyelerine, kadın ve gençlik kolları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.