19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Gebze Basın Günü’nü Kutladı

Gebze 10.01.2018 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Gebze Basın Günü’nü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölge basını ile bir araya geldi.

Gebze Antik Cafe’de yapılan toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile basın mensupları katıldı. Siyasi bir açıklamanın, gündeme ilişkin yerel ve ulusal konuların konuşulmadığı toplantıda partililer gazetecilerle sohbet etti. Toplantıda konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Hepinizi emekçi olarak görüyorum. Basın emekçileri de toplumun kalkınması, bilgilenmesi ve aydınlanması adına önemli bir efor sarf etmekte ve zor koşullar altında performans sergilemektedir. Sorunlarınızı dile getireceğiniz bir CHP var. Sizi her zaman partimize bekliyoruz.” dedi. BASINI DİNLİYORUZ CHP Gebze İlçe Emek Bürosu Sorumlusu İsmet Güven, “Basın özgür değilse işini yapamıyor demektir.  Basın özgür değilse Türkiye’nin gelişiminin önüne kit konulmuş demektir. Düşün ve fikir özgürlüğünün önündeki engeller basını da kapsamaktadır. Biz emek bürosu olarak basın emekçilerinin sorunlarını her ay dinliyoruz. Sizin sorunlarını önce il daha sonra da Ankara Emek Bürosu’na göndereceğiz. Biz CHP olarak mecliste bir kürsünüzün var olduğunu bilmenizi isterim.” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölge basını ile bir araya geldi.

Gebze Antik Cafe’de yapılan toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile basın mensupları katıldı. Siyasi bir açıklamanın, gündeme ilişkin yerel ve ulusal konuların konuşulmadığı toplantıda partililer gazetecilerle sohbet etti. Toplantıda konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Hepinizi emekçi olarak görüyorum. Basın emekçileri de toplumun kalkınması, bilgilenmesi ve aydınlanması adına önemli bir efor sarf etmekte ve zor koşullar altında performans sergilemektedir. Sorunlarınızı dile getireceğiniz bir CHP var. Sizi her zaman partimize bekliyoruz.” dedi.

BASINI DİNLİYORUZ

CHP Gebze İlçe Emek Bürosu Sorumlusu İsmet Güven, “Basın özgür değilse işini yapamıyor demektir.  Basın özgür değilse Türkiye’nin gelişiminin önüne kit konulmuş demektir. Düşün ve fikir özgürlüğünün önündeki engeller basını da kapsamaktadır. Biz emek bürosu olarak basın emekçilerinin sorunlarını her ay dinliyoruz. Sizin sorunlarını önce il daha sonra da Ankara Emek Bürosu’na göndereceğiz. Biz CHP olarak mecliste bir kürsünüzün var olduğunu bilmenizi isterim.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.