CHP Gebze Cumhuriyet İçin Yürüdü

Gebze 30.10.2018 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze Cumhuriyet İçin Yürüdü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle CHP Gebze İlçe Örgütü ‘Cumhuriyete Sahip Çıkıyoruz’ başlıklı bir fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından önceki ‘Cumhuriyete Sahip Çıkıyoruz’ başlıklı bir fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş için çok sayıda partili Eski Trafo Meydanı olarak bilinen yerde toplandı. Gerçekleştirilen yürüyüşe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, CHP Gebze Belediyesi Başkan aday adayları Recep Dursun ve İsmail Demir, CHP Genel Merkez MYK Üyesi Gökhan Orhan, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Emekli-Sen Gebze Şubesi Başkanı Cemil Yüksek ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Eski Trafo Meydanı olarak bilinen yerde toplanan çok sayıda kişi buradan sloganlar, fenerler ve Türk bayrakları eşliğinde Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kadar yürüdü. Meydanda ilk olarak saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu. BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TANITILDI İstiklal marşının okunmasından sonra ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “Saygıdeğer Gebzeliler öncelikle sizlere takdim etmek istediğimiz iki değerli insan var. CHP Gebze Belediye Başkan aday adayları İsmail Demir ve Recep Dursun’u yanıma çağırmak istiyorum. Bundan 95 yıl önce teokrasiyesiye karşı, emperyalizme karşı bu topraklarda Kurtuluş Savaşını kazanarak cumhuriyetin oluşumunu sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 28 Ekim 1923’de ‘Efendiler yarın cumhuriyeti kuracağız.’ dedi. O cumhuriyet 29 Ekim günü atalarımız tarafından kanı pahasına bedellerini ödeyerek bizlere emanet ettiler. Bu emanetin bekçileri olarak sonuna kadar cumhuriyeti koruyacağız. Bu akşamki yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın konuşmasının ardından Gebzeliler konserle keyifli anlar yaşattılar. KÜBRA AKABALI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle CHP Gebze İlçe Örgütü ‘Cumhuriyete Sahip Çıkıyoruz’ başlıklı bir fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Gebze İlçe Örgütü tarafından önceki ‘Cumhuriyete Sahip Çıkıyoruz’ başlıklı bir fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş için çok sayıda partili Eski Trafo Meydanı olarak bilinen yerde toplandı. Gerçekleştirilen yürüyüşe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, CHP Gebze Belediyesi Başkan aday adayları Recep Dursun ve İsmail Demir, CHP Genel Merkez MYK Üyesi Gökhan Orhan, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Emekli-Sen Gebze Şubesi Başkanı Cemil Yüksek ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Eski Trafo Meydanı olarak bilinen yerde toplanan çok sayıda kişi buradan sloganlar, fenerler ve Türk bayrakları eşliğinde Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kadar yürüdü. Meydanda ilk olarak saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu.

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TANITILDI

İstiklal marşının okunmasından sonra ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “Saygıdeğer Gebzeliler öncelikle sizlere takdim etmek istediğimiz iki değerli insan var. CHP Gebze Belediye Başkan aday adayları İsmail Demir ve Recep Dursun’u yanıma çağırmak istiyorum. Bundan 95 yıl önce teokrasiyesiye karşı, emperyalizme karşı bu topraklarda Kurtuluş Savaşını kazanarak cumhuriyetin oluşumunu sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 28 Ekim 1923’de ‘Efendiler yarın cumhuriyeti kuracağız.’ dedi. O cumhuriyet 29 Ekim günü atalarımız tarafından kanı pahasına bedellerini ödeyerek bizlere emanet ettiler. Bu emanetin bekçileri olarak sonuna kadar cumhuriyeti koruyacağız. Bu akşamki yürüyüşe katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın konuşmasının ardından Gebzeliler konserle keyifli anlar yaşattılar.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.