19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Gebze’de 31 Mart konuşuldu

Gebze 19.05.2019 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze’de 31 Mart konuşuldu

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısında 31 Mart yerel seçim sonuçları ve bundan sonra izlenecek yol haritası konuşuldu.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. MALİ HARCAMALARLA İLGİLİ BİLGİ Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesini yapacağımız ilçe danışma kurulu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 15 aylık bir ilçe yönetimi olarak bugüne kadar yaptığımız mali harcamalarla ilgili olarak da bilgi vereceğiz.” dedi. CHP’li Musa Yılmaz’ın ardından ilçe saymanı Arzu Çakmak Pehlivan ilçe yönetiminin mali harcamalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam edildi. KÜBRA AKABALI
CHP Gebze İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısında 31 Mart yerel seçim sonuçları ve bundan sonra izlenecek yol haritası konuşuldu.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

MALİ HARCAMALARLA İLGİLİ BİLGİ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “31 Mart yerel seçimlerinin değerlendirmesini yapacağımız ilçe danışma kurulu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 15 aylık bir ilçe yönetimi olarak bugüne kadar yaptığımız mali harcamalarla ilgili olarak da bilgi vereceğiz.” dedi. CHP’li Musa Yılmaz’ın ardından ilçe saymanı Arzu Çakmak Pehlivan ilçe yönetiminin mali harcamalarıyla ilgili olarak bilgi verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam edildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.