19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP GEBZE'DE HERKES KONUŞTU

Gebze 04.08.2018 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP GEBZE'DE HERKES KONUŞTU

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Başkan Musa Yılmaz öncülüğünde, genişletilmiş danışma kurulu toplandı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze’nin Türkiye için stratejik önemini vurguladı. Partiye gönül vermekten ve mücadeleden hiçbir zaman hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, seçim sürecini değerlendirip, emeği geçen partililere teşekkür ettikten sonra divan kurulu üyelerini çağırarak, toplantıyı başlattı.    İlçe Sekreteri İsmail Çiçek’in yönettiği ve pek çok konuşmacının söz aldığı toplantıda, CHP Gebze İlçe Saymanı Arzu Çakmak Pehlevan, 2017 Aralık-2018 Temmuz dönemi arası yapılan ilçe gelir-giderlerini danışma kurulu üyelerine ve toplantıya katılan üyelere sundu.   Yaklaşık 3 saat süren toplantının gündemini CHP’nin kurultayı ve seçim süreci oluşturdu.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Başkan Musa Yılmaz öncülüğünde, genişletilmiş danışma kurulu toplandı.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze’nin Türkiye için stratejik önemini vurguladı. Partiye gönül vermekten ve mücadeleden hiçbir zaman hiçbir şekilde vazgeçmeyeceklerini ifade eden Başkan Yılmaz, seçim sürecini değerlendirip, emeği geçen partililere teşekkür ettikten sonra divan kurulu üyelerini çağırarak, toplantıyı başlattı. 
 
İlçe Sekreteri İsmail Çiçek’in yönettiği ve pek çok konuşmacının söz aldığı toplantıda, CHP Gebze İlçe Saymanı Arzu Çakmak Pehlevan, 2017 Aralık-2018 Temmuz dönemi arası yapılan ilçe gelir-giderlerini danışma kurulu üyelerine ve toplantıya katılan üyelere sundu.
 
Yaklaşık 3 saat süren toplantının gündemini CHP’nin kurultayı ve seçim süreci oluşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.