CHP GEBZE’DE RKM “HAYIR” İÇİN ÇALIŞIYOR

Gebze 09.04.2017 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP GEBZE’DE RKM “HAYIR” İÇİN ÇALIŞIYOR

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum için her mahallede oluşturdukları Referandum Koordinasyon Merkezlerinin aktif olarak çalıştıklarını ifade etti.

16 Nisan’da yapılacak olan referanduma son bir hafta kala CHP Gebze ilçe örgütü de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Referandum çalışmaları ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Referandum takvimi belli olur olmaz ilçe örgütü olarak tüm mahallelerde RKM oluşturduk. Mahallelerde oluşturduğumuz bu RKM’lerin çalışma sonuçları bugünlerde alıyoruz. Her mahalleye gittiğimizde o mahalledeki RKM’mizin yapmış olduğu çalışmaların karşılığını görüyoruz. Mahallerdeki RKM’lerimiz son güne kadar çalışmalarına devam edecek. TÜM ÖRGÜT ALANLARDAYIZ RKM’lerimiz yapmış olduğu bazı çalışmalar; örneğin Mustafapaşa Mahallesi’ndeki RKM’miz geçtiğimiz gün sabah vardiyasında işe giden işçilere broşür dağıttılar. İlçe binamızın önünde Osman Yılmaz Mahallesi RKM’miz vatandaşlara hayır broşürü ve çay ile simit ikramında bulundular. Yine geçen gün milletvekilimiz Tahsin Tarhan’ın katılımıyla Osman Yılmaz Mahallesi’nde geniş katılımlı bir ev toplantısı yaptık. Kadın kollarımız Cuma günü Gebze’nin en büyük pazarı olan Cuma Pazarı’nda broşür dağıttılar. Gençlik kollarımız gerek broşür gerekse afiş yapıştırma çalışmalarına devam ediyorlar. İlçe örgütü olarak tüm kadro alanlardayız.” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, referandum için her mahallede oluşturdukları Referandum Koordinasyon Merkezlerinin aktif olarak çalıştıklarını ifade etti.

16 Nisan’da yapılacak olan referanduma son bir hafta kala CHP Gebze ilçe örgütü de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Referandum çalışmaları ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Referandum takvimi belli olur olmaz ilçe örgütü olarak tüm mahallelerde RKM oluşturduk. Mahallelerde oluşturduğumuz bu RKM’lerin çalışma sonuçları bugünlerde alıyoruz. Her mahalleye gittiğimizde o mahalledeki RKM’mizin yapmış olduğu çalışmaların karşılığını görüyoruz. Mahallerdeki RKM’lerimiz son güne kadar çalışmalarına devam edecek.

TÜM ÖRGÜT ALANLARDAYIZ

RKM’lerimiz yapmış olduğu bazı çalışmalar; örneğin Mustafapaşa Mahallesi’ndeki RKM’miz geçtiğimiz gün sabah vardiyasında işe giden işçilere broşür dağıttılar. İlçe binamızın önünde Osman Yılmaz Mahallesi RKM’miz vatandaşlara hayır broşürü ve çay ile simit ikramında bulundular. Yine geçen gün milletvekilimiz Tahsin Tarhan’ın katılımıyla Osman Yılmaz Mahallesi’nde geniş katılımlı bir ev toplantısı yaptık. Kadın kollarımız Cuma günü Gebze’nin en büyük pazarı olan Cuma Pazarı’nda broşür dağıttılar. Gençlik kollarımız gerek broşür gerekse afiş yapıştırma çalışmalarına devam ediyorlar. İlçe örgütü olarak tüm kadro alanlardayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.