CHP Gebze’den bin 500 kişilik iftar

Gebze 06.06.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Gebze’den bin 500 kişilik iftar

CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Mevlana Mahallesi’nde düzenlediği bin 500 kişilik iftar yoğun ilgi gördü.

CHP Milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar Mevlana Mahallesi’nde büyük coşkuyla karşılandı. Düzenlenen iftar programında konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Ramazan ayının bereketini halkımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın ardından CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir konuşma yaptı. Tarhan, "Burada Binden fazla kişi aynı anda oturup, omuz omuza oruçlarını açıyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi. Türkiye’den bu birlikteliği, vatandaşın birbirini sevmesini, insanların yüzündeki gülümsemeyi çaldılar. YÜZÜMÜZ GÜLECEK İktidarın 16 yılda memlekete yaptığı en kötü şey vatandaşlarımız ayrıştırmak oldu. İktidar kendinden olmayanı ya terörist ya FETÖ’cü ya da darbe sevdalı diye yıllarca fişledi. Hâlbuki biz hep birlikte varız, hep birlikte biriz, 16 yıldır bunu anlamayıp toplumu bu denli bölen, sürekli bağıran bir anlayışa karşılık, birlikteliğimizin sandığa da yansıyacağını inancım tamdır. 24 Haziran seçimlerindeki en büyük vaadimiz huzur. Halkımıza, huzurlu bir Gebze’yi, huzurlu bir Kocaeli’yi, huzurlu bir Türkiye'yi nasıl inşa edeceğimizi anlatıyoruz. İktidarımızda gencin, emeklinin, esnafın, herkesin yüzü gülecek.” dedi.
CHP Gebze İlçe Başkanlığı’nın Mevlana Mahallesi’nde düzenlediği bin 500 kişilik iftar yoğun ilgi gördü.

CHP Milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, milletvekili adayları ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar Mevlana Mahallesi’nde büyük coşkuyla karşılandı. Düzenlenen iftar programında konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Ramazan ayının bereketini halkımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın ardından CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir konuşma yaptı. Tarhan, "Burada Binden fazla kişi aynı anda oturup, omuz omuza oruçlarını açıyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi. Türkiye’den bu birlikteliği, vatandaşın birbirini sevmesini, insanların yüzündeki gülümsemeyi çaldılar.

YÜZÜMÜZ GÜLECEK

İktidarın 16 yılda memlekete yaptığı en kötü şey vatandaşlarımız ayrıştırmak oldu. İktidar kendinden olmayanı ya terörist ya FETÖ’cü ya da darbe sevdalı diye yıllarca fişledi. Hâlbuki biz hep birlikte varız, hep birlikte biriz, 16 yıldır bunu anlamayıp toplumu bu denli bölen, sürekli bağıran bir anlayışa karşılık, birlikteliğimizin sandığa da yansıyacağını inancım tamdır. 24 Haziran seçimlerindeki en büyük vaadimiz huzur. Halkımıza, huzurlu bir Gebze’yi, huzurlu bir Kocaeli’yi, huzurlu bir Türkiye'yi nasıl inşa edeceğimizi anlatıyoruz. İktidarımızda gencin, emeklinin, esnafın, herkesin yüzü gülecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.