CHP Gebze’den Hafta Sonu Mesaisi

Gebze 18.03.2018 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Gebze’den Hafta Sonu Mesaisi

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hafta sonunu dernek ve köy ziyaretlerine ayırdı.

İlk olarak üyeleri Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne giden CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ile ilçe yöneticileri burada dernek başkanı Metin Baytöreile dernek yöneticileri karşıladı. CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,  yöresel derneklerin STK olarak önemli bir işlevi olduğunu belirtti. Üyeleri Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre ziyaret nedeniyle CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticilerine teşekkür etti. CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri ile Gebze Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek başkan Şerafettin Demir ile bir süre görüştüler.  Başkan Demir dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken,   CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ CHP Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz ile parti yöneticileri hafta sonu Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı. Başkan Musa Yılmaz,   Gebze’nin Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır,  Hatipler Duraklı, Yağcılar ve Elbizli Köyleri’nde köy sakinleri ile bir araya geldi. Köylülerin sorunların dinleyen Başkan Musa Yılmaz ve parti yöneticileri çözüm konusunda CHP’nin her zaman köylülerin yanında olduğunu ifade etti.  Köy ziyaretleriyle ilgili olarak açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları ifade etti, “Gebze’nin eski köyleri yeni mahalleleri olan Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır,  Hatipler Duraklı, Yağcılar ve Elbizli’yi ziyaret ettik.  Köylü vatandaşlarımız bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı.  CHP olarak köylerdeki sorunların yakından takip ediyoruz ve çözüm noktasında parti olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. YAŞAM OLUMSUZ ETKİLENMEMELİ  Bundan sonra ki süreçte de köylere ziyaretlerimiz devam edecek.” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri ile birlikte Elbizli’de ki taş ocağına giderek incelemelerde bulunarak şu açıklamayı yaptı, “Köylü arkadaşlarımız buradaki taş ocağında dinamit patlaması sonrası büyük bir gürültü oluştuğunu ve bundan çocukların olumsuz şekilde etkilendiğini söylediler.   Hatta kimi zaman evlerin camlarının kırıldığı bile ifade ettiler.  Taş ocağı yasal olarak çalışıyor fakat köyde yaşamı etkilememeli.  Bu konuda ilgili ve yetkili makamları duyarlı olmaya ve çözüm bulmaya davet ediyoruz. CHP olarak bu konunun takipçisi olacağımız ifade ediyoruz.” dedi.
CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hafta sonunu dernek ve köy ziyaretlerine ayırdı.

İlk olarak üyeleri Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne giden CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ile ilçe yöneticileri burada dernek başkanı Metin Baytöreile dernek yöneticileri karşıladı. CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,  yöresel derneklerin STK olarak önemli bir işlevi olduğunu belirtti. Üyeleri Kars-Ardahan-Iğdır İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Baytöre ziyaret nedeniyle CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticilerine teşekkür etti. CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri ile Gebze Afyonkarahisarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek başkan Şerafettin Demir ile bir süre görüştüler.  Başkan Demir dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken,   CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

CHP Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz ile parti yöneticileri hafta sonu Gebze’nin köylerine çıkarma yaptı. Başkan Musa Yılmaz,   Gebze’nin Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır,  Hatipler Duraklı, Yağcılar ve Elbizli Köyleri’nde köy sakinleri ile bir araya geldi. Köylülerin sorunların dinleyen Başkan Musa Yılmaz ve parti yöneticileri çözüm konusunda CHP’nin her zaman köylülerin yanında olduğunu ifade etti.  Köy ziyaretleriyle ilgili olarak açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları ifade etti, “Gebze’nin eski köyleri yeni mahalleleri olan Kargalı, Ahatlı, Tepemanayır,  Hatipler Duraklı, Yağcılar ve Elbizli’yi ziyaret ettik.  Köylü vatandaşlarımız bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı.  CHP olarak köylerdeki sorunların yakından takip ediyoruz ve çözüm noktasında parti olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

YAŞAM OLUMSUZ ETKİLENMEMELİ

 Bundan sonra ki süreçte de köylere ziyaretlerimiz devam edecek.” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri ile birlikte Elbizli’de ki taş ocağına giderek incelemelerde bulunarak şu açıklamayı yaptı, “Köylü arkadaşlarımız buradaki taş ocağında dinamit patlaması sonrası büyük bir gürültü oluştuğunu ve bundan çocukların olumsuz şekilde etkilendiğini söylediler.   Hatta kimi zaman evlerin camlarının kırıldığı bile ifade ettiler.  Taş ocağı yasal olarak çalışıyor fakat köyde yaşamı etkilememeli.  Bu konuda ilgili ve yetkili makamları duyarlı olmaya ve çözüm bulmaya davet ediyoruz. CHP olarak bu konunun takipçisi olacağımız ifade ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.