CHP Gebze gündemi konuşuyor

Siyaset 09.07.2020 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Gebze gündemi konuşuyor

CHP Gebze İlçe Başkanlığı sosyal medya hesapları üzerinden başlattıkları canlı yayınlarda bu haftaki konuğu Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir. CHP Gebze İlçe Başkanlığı her hafta sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaparak gündemi konuşuyor. CHP Gebze’nin bu haftaki konukları ise; Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve Avukat Recep Dursun. CHP Gebze İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye’nin gündemini Gebze’de konuşmaya devam ediyoruz. Konuklarımız Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve Avukat Recep Dursun ile ‘Meslek örgütleri neden hedefte?’ sorusunu konuşacağız.10 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Facebook hesabımızda canlı yayındayız” ifadelerine yer verildi.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı sosyal medya hesapları üzerinden başlattıkları canlı yayınlarda bu haftaki konuğu Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı her hafta sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaparak gündemi konuşuyor. CHP Gebze’nin bu haftaki konukları ise; Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve Avukat Recep Dursun. CHP Gebze İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye’nin gündemini Gebze’de konuşmaya devam ediyoruz. Konuklarımız Kocaeli Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve Avukat Recep Dursun ile ‘Meslek örgütleri neden hedefte?’ sorusunu konuşacağız.10 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da Facebook hesabımızda canlı yayındayız” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.