19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Gebze “hayırlı olsun” dedi

Siyaset 27.02.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Gebze “hayırlı olsun” dedi

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi, geçtiğimiz hafta seçilmiş ilçe başkanı olarak görevine başlayan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve İYİ partili yöneticileri ziyaret etti. Millet ittifakının bu buluşmasında renkli ve güzel anlar yaşanırken dostluk tablosu sergilendi. DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ VARDI CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi, geçtiğimiz hafta seçilmiş ilçe başkanı olarak görevine merhaba diyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İYİ Parti Gebze ilçe binasındaki ziyarette iki partinin de yöneticileri ve üyeleri katıldı. Millet ittifakının birlikteliğinde dostluk ve başarı temennileri öne çıkarken CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Burak Uluköylü ve ekibine yürekten başarılar diliyoruz” ifadesini kullandı. ULUKÖYLÜ TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “CHP Gebze ailesine, başkanımız Gökhan Orhan’a ve tüm yöneticilerine hem şahsım hem de partim adına teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen ziyaret hem dostluk hem de siyaset adına önemli. Dostluğa, anlayışa, kaynaşmaya hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız olan günler içindeyiz. İnşallah her şey çok güzel ve çok iyi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi, geçtiğimiz hafta seçilmiş ilçe başkanı olarak görevine başlayan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve İYİ partili yöneticileri ziyaret etti. Millet ittifakının bu buluşmasında renkli ve güzel anlar yaşanırken dostluk tablosu sergilendi.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ VARDI

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi, geçtiğimiz hafta seçilmiş ilçe başkanı olarak görevine merhaba diyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İYİ Parti Gebze ilçe binasındaki ziyarette iki partinin de yöneticileri ve üyeleri katıldı. Millet ittifakının birlikteliğinde dostluk ve başarı temennileri öne çıkarken CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Burak Uluköylü ve ekibine yürekten başarılar diliyoruz” ifadesini kullandı.

ULUKÖYLÜ TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “CHP Gebze ailesine, başkanımız Gökhan Orhan’a ve tüm yöneticilerine hem şahsım hem de partim adına teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen ziyaret hem dostluk hem de siyaset adına önemli. Dostluğa, anlayışa, kaynaşmaya hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız olan günler içindeyiz. İnşallah her şey çok güzel ve çok iyi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.