CHP Gebze İddiaları Yalanladı

Gebze 17.01.2018 - 16:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Gebze İddiaları Yalanladı

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve meclis üyesi Salih Işık haklarında İzmit’te ki bir internet sitesinde çıkan haberlerle ilgili olarak basın açıklaması düzenledi.

İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Bilge Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “10 Aralık 2017’de ilçe başkanı oldum. 2001 yılında aldığımız kendimize ait araziyle ilgili bir takım yanlış ve yalan haberler üretildi. Hayatımın hiçbir döneminde iş takipçiliği yapmadım, 35 yıllık siyaset yaşantımda devletin veya yerel yönetimlerin bir tek ihalesine girmedim.  MAHKEME LEHİMİZE SONUÇLANDI Kendime ait YILPAŞ inşaat firmam var ayrıca kardeşlerimle şirketin ortağıyım. Söz konusu araziyi 2001 yılında aldık geçen zaman içinde Pazar yeri yapılacak denilerek kamulaştırıldı, bizde yasal yollara başvurduk. Geçtiğimiz Aralık ayında da idari mahkeme bizim lehimize karar verdi. Burada ne Gebze ne de Büyükşehir Belediyesi’nin bir kararı var. Mahkeme kararı bizim lehimize sonuçlandı. Başkan olunca sanki araziyle ilgili bir gelişme yaşanmış gibi algı oluşturuluyor. Bu tamamen yanlış ve kötü niyetli bir durumdur.  10 Aralık’ta başkan seçilmeme ihtimalim de var. ”dedi.     DUBLEKS DAİREMİ VERDİM CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın ardından hakkında iddialar ortaya atılan Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve sözcüsü Salih Işık bir konuşma yaptı. CHPli Işık, “Hakkında ortaya atılan iddiaların haber değeri taşımadığını düzmece ve algı oluşturmaya yönelik olduğunu ifade ederek, “Bu habercilik değil,  çünkü baştan sona yalan.  Arazi için mal sahibi ile 2009 yılında sözleşme yaptık,  2012 yılında ikinci sözleşme gerçekleşti ve 2016 yılında da takas yoluyla bir dubleks dairemi vererek 11 bin 325 metrekarelik araziyi aldık. Tamamen ticari ve yasal bir olaydır.  Ne belediye nede başka bir kurumla bu konuda bir temas olmamıştır. Ayrıca,  şimdiye kadar meclis üyesi olarak dosya takipçiliği yapmadım.” diye konuştu. 
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve meclis üyesi Salih Işık haklarında İzmit’te ki bir internet sitesinde çıkan haberlerle ilgili olarak basın açıklaması düzenledi.

İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Bilge Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “10 Aralık 2017’de ilçe başkanı oldum. 2001 yılında aldığımız kendimize ait araziyle ilgili bir takım yanlış ve yalan haberler üretildi. Hayatımın hiçbir döneminde iş takipçiliği yapmadım, 35 yıllık siyaset yaşantımda devletin veya yerel yönetimlerin bir tek ihalesine girmedim. 

MAHKEME LEHİMİZE SONUÇLANDI

Kendime ait YILPAŞ inşaat firmam var ayrıca kardeşlerimle şirketin ortağıyım. Söz konusu araziyi 2001 yılında aldık geçen zaman içinde Pazar yeri yapılacak denilerek kamulaştırıldı, bizde yasal yollara başvurduk. Geçtiğimiz Aralık ayında da idari mahkeme bizim lehimize karar verdi. Burada ne Gebze ne de Büyükşehir Belediyesi’nin bir kararı var. Mahkeme kararı bizim lehimize sonuçlandı. Başkan olunca sanki araziyle ilgili bir gelişme yaşanmış gibi algı oluşturuluyor. Bu tamamen yanlış ve kötü niyetli bir durumdur.  10 Aralık’ta başkan seçilmeme ihtimalim de var. ”dedi.

 

 

DUBLEKS DAİREMİ VERDİM

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın ardından hakkında iddialar ortaya atılan Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve sözcüsü Salih Işık bir konuşma yaptı. CHPli Işık, “Hakkında ortaya atılan iddiaların haber değeri taşımadığını düzmece ve algı oluşturmaya yönelik olduğunu ifade ederek, “Bu habercilik değil,  çünkü baştan sona yalan.  Arazi için mal sahibi ile 2009 yılında sözleşme yaptık,  2012 yılında ikinci sözleşme gerçekleşti ve 2016 yılında da takas yoluyla bir dubleks dairemi vererek 11 bin 325 metrekarelik araziyi aldık. Tamamen ticari ve yasal bir olaydır.  Ne belediye nede başka bir kurumla bu konuda bir temas olmamıştır. Ayrıca,  şimdiye kadar meclis üyesi olarak dosya takipçiliği yapmadım.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.