CHP GEBZE İNÖNÜ’DE HALKLA BULUŞTU!

Gebze 25.03.2018 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP GEBZE İNÖNÜ’DE HALKLA BULUŞTU!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’ndeki mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle bir araya geldi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’ndeki mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, mahalle sakinlerine partinin çalışmalarını anlatan ve 2019 seçimlerine dönük olarak neler yapılması gerektiği üzerine görüşlerini açıklayan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini de vurguladı. SANDIKLARA SAHİP ÇIKILMADAN SEÇİMİ KAZANMAK MÜMKÜN DEĞİL İnönü Mahallesi’ndeki toplantıda özellikle önümüzdeki seçimlerde sandıklara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Sandıklara sahip çıkılmadan seçimi kazanmak mümkün değil. CHP Gebze olarak sandık çalışmalarına yönelik olarak faaliyetlerimize başladık. Sandıklara sadece CHP’li üyelerin değil halkın ve STK’larında sahip çıkması gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Çünkü mevcut siyasal iktidar seçim güvenliği konusunda toplumda ciddi kaygılara yok açacak şekilde adımlar atıyor. CHP olarak biz de demokratik ve özgür bir seçim yapılmasını istiyoruz.” dedi. Toplantıda İnönü Mahallesi Temsilciliği için Kadın ve Gençlik Kolları oluşması için kararlar alındı.  
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’ndeki mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle bir araya geldi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve parti yöneticileri İnönü Mahallesi’ndeki mahalle sakinleri ve parti üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, mahalle sakinlerine partinin çalışmalarını anlatan ve 2019 seçimlerine dönük olarak neler yapılması gerektiği üzerine görüşlerini açıklayan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini de vurguladı.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKILMADAN SEÇİMİ KAZANMAK MÜMKÜN DEĞİL

İnönü Mahallesi’ndeki toplantıda özellikle önümüzdeki seçimlerde sandıklara sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen, CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Sandıklara sahip çıkılmadan seçimi kazanmak mümkün değil. CHP Gebze olarak sandık çalışmalarına yönelik olarak faaliyetlerimize başladık. Sandıklara sadece CHP’li üyelerin değil halkın ve STK’larında sahip çıkması gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Çünkü mevcut siyasal iktidar seçim güvenliği konusunda toplumda ciddi kaygılara yok açacak şekilde adımlar atıyor. CHP olarak biz de demokratik ve özgür bir seçim yapılmasını istiyoruz.” dedi. Toplantıda İnönü Mahallesi Temsilciliği için Kadın ve Gençlik Kolları oluşması için kararlar alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.