CHP Gebze Kılıçdaroğlu'na gitti!

Gebze 16.12.2016 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Gebze Kılıçdaroğlu'na gitti!

CHP Gebze İlçe Örgütü dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nu Ankara’da ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İlçe yöneticileri, CHP Kocaeli Mv. Fatma Hürriyet Kaplan ile PM üyesi Haydar Akar’da eşlik etti.

İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi partilerinin Genel Merkeze giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Dursun Kılıçdaroğlu’na Gebze bölgesindeki ziyaret ettikleri mahallelerle ilgili veri çalışmalarını ve raporları teslim etti. Öte yandan CHP’liler Kılıçdaroğlu’ndan 2017 yılı ocak ayı sonunda yapmayı planladıkları önemli bir projeden dolayı destek istedi. KILIÇDAROĞLU’NDAN GEBZE CHP’YE DESTEK SÖZÜ CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Genel Başkanımıza projemizi ilettik. Kendisi bizi bu konuda kırmayacağını ve destek olacağının sözünü verdi. Projemizi çok yakında Gebzelilerle paylaşacağız. Sayın Genel Başkanımızın bizi kırmaması bizleri çok mutlu etti. Kendilerine bizleri makamında kabul edip dinlediği ve projemize verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan, yardım ve desteklerini sunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ile PM üyesi Haydar Akar'a teşekkürlerimizi iletiyoruz...” dedi. 
CHP Gebze İlçe Örgütü dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nu Ankara’da ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İlçe yöneticileri, CHP Kocaeli Mv. Fatma Hürriyet Kaplan ile PM üyesi Haydar Akar’da eşlik etti.

İlçe Başkanı Recep Dursun ve yönetimi partilerinin Genel Merkeze giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Dursun Kılıçdaroğlu’na Gebze bölgesindeki ziyaret ettikleri mahallelerle ilgili veri çalışmalarını ve raporları teslim etti. Öte yandan CHP’liler Kılıçdaroğlu’ndan 2017 yılı ocak ayı sonunda yapmayı planladıkları önemli bir projeden dolayı destek istedi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN GEBZE CHP’YE DESTEK SÖZÜ

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Genel Başkanımıza projemizi ilettik. Kendisi bizi bu konuda kırmayacağını ve destek olacağının sözünü verdi. Projemizi çok yakında Gebzelilerle paylaşacağız. Sayın Genel Başkanımızın bizi kırmaması bizleri çok mutlu etti. Kendilerine bizleri makamında kabul edip dinlediği ve projemize verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan, yardım ve desteklerini sunan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ile PM üyesi Haydar Akar'a teşekkürlerimizi iletiyoruz...” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.