GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

CHP Gebze sokağa inecek!

Siyaset 20.02.2020 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Gebze sokağa inecek!

CHP Gebze’de Başkan Gökhan Orhan ve ekibi genel merkezin talimatıyla sokak örgütlenmesi modelini gerçekleştirecek. Mahalle ve sokaklarda daha aktif olacak olan CHP Gebze’de 2018’de, “Sokak Örgütlenmesi” adıyla başlatılan çalışma, rol model alınacak. CHP Gebze’de İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi sokak örgütlenmesi projesini hayata geçirecek. Yeni modele göre, her sokakta, 400 seçmeni kapsayacak “öbekler” oluşturulacak, bu öbeklerin başına bir sorumlu atanacak. “Komşunu tanı, onu dinle ve bir iyilik yap” sloganıyla başlatılan çalışmada, önce seçmenin partiye sempati duyması, sonra güvenmesi, en sonunda ise oy vermesi hedefleniyor. CHP Gebze, bu konuda çalışmalara ise zaman kaybetmeden start verdi. VATANDAŞA DOKUNACAK Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla “CHP dışındaki kitlelere açılma” stratejisi kapsamında hazırlanan sokak örgütlenmesi modelini Gebze’ye uyarlamayı isteyen Başkan Gökhan Orhan ve ekibi bu anlamda çalışmalarına hız verirken Gebze’de vatandaşa daha fazla dokunmayı amaçlayacak. CHP Gebze, başta kadın ve gençler olmak üzere daha aktif ve vatandaşla daha fazla temas kuran bir örgüt olarak yola devam edecek. HABER: R.SILA GÜVENÇ

CHP Gebze’de Başkan Gökhan Orhan ve ekibi genel merkezin talimatıyla sokak örgütlenmesi modelini gerçekleştirecek. Mahalle ve sokaklarda daha aktif olacak olan CHP Gebze’de 2018’de, “Sokak Örgütlenmesi” adıyla başlatılan çalışma, rol model alınacak.

CHP Gebze’de İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi sokak örgütlenmesi projesini hayata geçirecek. Yeni modele göre, her sokakta, 400 seçmeni kapsayacak “öbekler” oluşturulacak, bu öbeklerin başına bir sorumlu atanacak. “Komşunu tanı, onu dinle ve bir iyilik yap” sloganıyla başlatılan çalışmada, önce seçmenin partiye sempati duyması, sonra güvenmesi, en sonunda ise oy vermesi hedefleniyor. CHP Gebze, bu konuda çalışmalara ise zaman kaybetmeden start verdi.

VATANDAŞA DOKUNACAK

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla “CHP dışındaki kitlelere açılma” stratejisi kapsamında hazırlanan sokak örgütlenmesi modelini Gebze’ye uyarlamayı isteyen Başkan Gökhan Orhan ve ekibi bu anlamda çalışmalarına hız verirken Gebze’de vatandaşa daha fazla dokunmayı amaçlayacak. CHP Gebze, başta kadın ve gençler olmak üzere daha aktif ve vatandaşla daha fazla temas kuran bir örgüt olarak yola devam edecek.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.