19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP GEBZE TÜZE'YE GİTTİ

Gebze 11.01.2018 - 23:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP GEBZE TÜZE'YE GİTTİ

Gebze Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Recep Şamdanlı ve Hikmet Orhan ile beraber vefat eden parti büyükleri; Gebze Eski Belediye Başkanımız İbrahim Sedat Tüze'yi mezarında ziyaret etti. Tüze'nin yanısıra yine vefat eden Gazeteciler Murat Tosunoğlu, Ragıp Demirkol, Coşkun Orhan'ın da mezarına giden ilçe başkanı Yılmaz ve ekibi  Gebze şahitliğini de ziyaret ettiler.

Gebze Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Recep Şamdanlı ve Hikmet Orhan ile beraber vefat eden parti büyükleri; Gebze Eski Belediye Başkanımız İbrahim Sedat Tüze'yi mezarında ziyaret etti.
Tüze'nin yanısıra yine vefat eden Gazeteciler Murat Tosunoğlu, Ragıp Demirkol, Coşkun Orhan'ın da mezarına giden ilçe başkanı Yılmaz ve ekibi  Gebze şahitliğini de ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.