CHP GEBZE ULUS’TA BULUŞTU!

Gebze 17.03.2016 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP GEBZE ULUS’TA BULUŞTU!

CHP Gebze İlçe yönetimi her hafta Salı günü bir mahalle de toplanmaya devam ediyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun önderliğinde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri ve Ulus Mahallesi üyelerinin bir araya geldiği toplantı da birçok konu ele alındı.

ÜYELER TOPLANTILAR İLGİLİ CHP Gebze İlçe yönetiminin her hafta bir mahalle de üyeleri ile buluştuğu tanışma toplantısının bu haftaki ev sahipliğini Ulus Mahallesi yaptı. Ulus Mahalle yönetiminin ve üyelerinin katıldığı toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanı sıra ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve meclis üyeleri de katıldı. GÜNDEMLERİ YOĞUNDU CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un ilk olarak konuşmaya başladığı toplantı da Ulus Mahallesi üyelerine yönelik konuşarak “Öncelikle göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü teşekkür ederim” dedi. Bizlerin yerel muhalefet olarak amacımız daha çok üyemize ulaşıp isteklerine ve taleplerine ses olmak istiyoruz.” dedi. BELEDİYE HİZMETLERİ PARTİZANCA YAPIYOR Dursun, Ulus Mahallesi’ndeki  “İmar adaletsizliğine” dikkat çekerek burada bir imar adaletsizliği var ve biz bunu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız.” Dedi. Dursun, Ulus Mahallesi’ndeki diğer sorunlara dikkat çekerek belediye rayiç bedellerinin yüksek olduğunu, Ankara Caddesi üzerinde sağlı sollu araç parkı sebebiyle yolun daraldığını, çöp konteynırların yeterince olmadığını olanların da kırık olduğunu, birçok sokak ve cadde yollarının bozuk olup belediyeye iletilmesine rağmen asfaltlamanın yapılmadığını ve belediye hizmetlerinde partizanca davranıldığını belirtti. MAHALLELERDE OLMALIYIZ Parti çalışmalarına da değinen İlçe başkanı Dursun, “CHP olarak mahallelerde temsilcilik açmamız gerekiyor. Daha fazla mahallelere inerek vatandaşlarımızla temas etmemiz gerekiyor. Cenaze, hastalık ve düğünlerde vatandaşların yanında olunmasına özen göstermeliyiz. Partiye gençlerin daha fazla katılımı için çalışmalıyız. Partililerde söylem birliğinin oluşturulması konusunda özen göstermeliyiz. Partimizin üye yapısını gözden geçirmeli ve üye güncellemesi yapmalıyız.” dedi.
CHP Gebze İlçe yönetimi her hafta Salı günü bir mahalle de toplanmaya devam ediyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun önderliğinde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri ve Ulus Mahallesi üyelerinin bir araya geldiği toplantı da birçok konu ele alındı.

ÜYELER TOPLANTILAR İLGİLİ

CHP Gebze İlçe yönetiminin her hafta bir mahalle de üyeleri ile buluştuğu tanışma toplantısının bu haftaki ev sahipliğini Ulus Mahallesi yaptı. Ulus Mahalle yönetiminin ve üyelerinin katıldığı toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un yanı sıra ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

GÜNDEMLERİ YOĞUNDU

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’un ilk olarak konuşmaya başladığı toplantı da Ulus Mahallesi üyelerine yönelik konuşarak “Öncelikle göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü teşekkür ederim” dedi. Bizlerin yerel muhalefet olarak amacımız daha çok üyemize ulaşıp isteklerine ve taleplerine ses olmak istiyoruz.” dedi.

BELEDİYE HİZMETLERİ PARTİZANCA YAPIYOR

Dursun, Ulus Mahallesi’ndeki  “İmar adaletsizliğine” dikkat çekerek burada bir imar adaletsizliği var ve biz bunu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız.” Dedi. Dursun, Ulus Mahallesi’ndeki diğer sorunlara dikkat çekerek belediye rayiç bedellerinin yüksek olduğunu, Ankara Caddesi üzerinde sağlı sollu araç parkı sebebiyle yolun daraldığını, çöp konteynırların yeterince olmadığını olanların da kırık olduğunu, birçok sokak ve cadde yollarının bozuk olup belediyeye iletilmesine rağmen asfaltlamanın yapılmadığını ve belediye hizmetlerinde partizanca davranıldığını belirtti.

MAHALLELERDE OLMALIYIZ

Parti çalışmalarına da değinen İlçe başkanı Dursun, “CHP olarak mahallelerde temsilcilik açmamız gerekiyor. Daha fazla mahallelere inerek vatandaşlarımızla temas etmemiz gerekiyor. Cenaze, hastalık ve düğünlerde vatandaşların yanında olunmasına özen göstermeliyiz. Partiye gençlerin daha fazla katılımı için çalışmalıyız. Partililerde söylem birliğinin oluşturulması konusunda özen göstermeliyiz. Partimizin üye yapısını gözden geçirmeli ve üye güncellemesi yapmalıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.