CHP GEBZE ÜYELERİ İLE BULUŞUYOR!

Gebze 03.03.2016 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP GEBZE ÜYELERİ İLE BULUŞUYOR!

CHP Gebze İlçe Yönetimi Recep Dursun Başkanlığı’nda üyeleri ile buluşuyor. .

İstasyon ve Gaziler’in ardından CHP Gebze İlçe Örgütü önceki akşam İnönü Mahallesinde ki üyeleriyle bir araya geldi. CHP Gebze İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile birlikte üyeleri ile tanışma programlarımı yapmaya devam ediyor. Üyelerle Tanışma programına önceki dönem İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz, Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olan Kemal Nişancı da katıldı. CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve beraberindekiler İnönü Mahallesi’ndeki üyeleri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenlediler.  Tanışma ve teşekkür faslından sonra partilerinin genel de ve yerel de yaptıkları çalışmalarını anlatan CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, gerek mahallelerden gelen talepleri gerekse partinin yerel iktidarı ve genel başarısı için üyelerden gelen önerileri ve eleştirileri dinledi. Dursun üyelerine hitaben yaptığı konuşma da “Partimizin başarısı için hem yerel de hem de genel de her türlü öneriye ve eleştiriye açığız.” Dedi. ELEŞTİRİLERDEN PAYIMIZI ALDIK Yapılan toplantıyla ilgili değerlendirmeler yapan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Üyelerimizin samimiyeti ve içtenliği görülmeye değerdi. Eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olup payımıza düşeni not ettik. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen İlçe Başkan yardımcıları Olgun Ertunç Erçelik ile Kezban Ay Şenlik ile Mahalle Sorumlusu Murat Akçay, Özkan Sarıkaya, Durmuş Karaboğa, Yalçın Şenlik, Aytekin Kaçakçı ile bize derneğin kapısını açan Hınıs Kaçakçı'ya, katılımı ile katkı sunan önceki ilçe Başkanımız Yakup Yılmaz ve eşi hanımefendi Aysel Yılmaz ve haziran ve kasım seçimlerinde içimizden biri milletvekili adayı sayın Kemal Nişancı ile ismini yazamadığım üyelere yönetim kurulumuz adına çok çok teşekkür ederim.”dedi. 
CHP Gebze İlçe Yönetimi Recep Dursun Başkanlığı’nda üyeleri ile buluşuyor. .

İstasyon ve Gaziler’in ardından CHP Gebze İlçe Örgütü önceki akşam İnönü Mahallesinde ki üyeleriyle bir araya geldi. CHP Gebze İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile birlikte üyeleri ile tanışma programlarımı yapmaya devam ediyor. Üyelerle Tanışma programına önceki dönem İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve eşi Aysel Yılmaz, Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olan Kemal Nişancı da katıldı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun ve beraberindekiler İnönü Mahallesi’ndeki üyeleri ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenlediler.  Tanışma ve teşekkür faslından sonra partilerinin genel de ve yerel de yaptıkları çalışmalarını anlatan CHP İlçe Başkanı Recep Dursun, gerek mahallelerden gelen talepleri gerekse partinin yerel iktidarı ve genel başarısı için üyelerden gelen önerileri ve eleştirileri dinledi. Dursun üyelerine hitaben yaptığı konuşma da “Partimizin başarısı için hem yerel de hem de genel de her türlü öneriye ve eleştiriye açığız.” Dedi.

ELEŞTİRİLERDEN PAYIMIZI ALDIK

Yapılan toplantıyla ilgili değerlendirmeler yapan Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, “Üyelerimizin samimiyeti ve içtenliği görülmeye değerdi. Eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olup payımıza düşeni not ettik. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen İlçe Başkan yardımcıları Olgun Ertunç Erçelik ile Kezban Ay Şenlik ile Mahalle Sorumlusu Murat Akçay, Özkan Sarıkaya, Durmuş Karaboğa, Yalçın Şenlik, Aytekin Kaçakçı ile bize derneğin kapısını açan Hınıs Kaçakçı'ya, katılımı ile katkı sunan önceki ilçe Başkanımız Yakup Yılmaz ve eşi hanımefendi Aysel Yılmaz ve haziran ve kasım seçimlerinde içimizden biri milletvekili adayı sayın Kemal Nişancı ile ismini yazamadığım üyelere yönetim kurulumuz adına çok çok teşekkür ederim.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.