CHP hafızasını topladı!

Gebze 12.04.2016 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP hafızasını topladı!

Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe teşkilatları ve partililer, il başkanlığının düzenlediği "CHP Kocaeli Batıyakası Hafızasını Topluyor" toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda Kocaeli’nin aldığı oy oranının CHP’nin Türkiye genelinde aldığı oy ortalamasının altında kalmasının nedenleri konuşuldu.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Kocaeli’nde yapılan 'CHP Hafızasını Topluyor' kurul toplantısının ikincisi Gebze’de yaklaşık 400 kişinin katılımı ile yapıldı. Holiday Inn Hotel’de gerçekleşen "CHP Kocaeli Batıyakası Hafızasını Topluyor" konulu toplantıya CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantı birlikte yapılanan kahvaltının ardından açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Selamlama konuşmasını yapan il başkanın ardından 5’er dakikalık partililerin konuşmaları ile program devam etti.  KOCAELİ TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA Toplantıda partililer 2019 giderken CHP’nin yerel bir değerlendirmesini yaparak Kocaeli'de alınan Türkiye ortalamasının altındaki oy oranın nedenlerini tartıştılar. Programın selamlama konuşmasını yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Sosyal medya ve basının kanalı ile yaptığı değerlendirmeleri herkes burada öz eleştirisini de yaparak konuşsun. İlçelerimizi yönetimlerimizi burada değerlendirsin eleştirsin" şeklinde konuştu.  SARIBAY: TÜRKİYE’NİN GİDİŞATI İYİ DEĞİL Konuşmasına devam eden Sarıbay, ülke gündemini değerlendirerek şunları söyledi; "Türkiye’nin iyi olmayan gidişatı artık sadece CHP’nin değil tüm insanların sorunu oldu. Sürekli hakaret ederek, azarlayarak konuşan bir Cumhurbaşkanı varlığı ile yokluğu belli olmayan karikatür Başbakan'ı ile siyasi ve ekonomik hiçbir şey yolunda gitmiyor. 14 yıldır bu ülkede katma değeri olan, istihdam sağlayan büyük bir yatırım hayata geçirilmedi. Son günlerde genel başkanımızın kullandığı bir değimde bize karşı bir linç girişimi başlatıldı. CHP lideri her ortamda kötülendi. Yandaş medya ile girilen bu karalama bizlerin genel başkanımıza olan inancını ve düşüncelerini değiştirmez. Genel başkanımız bir hanımefendi ile ne şekil konuşacağını çok iyi bilir." Toplantı ile ilgili sonuç bildirgesi ilerleyen günlerde CHP İl Başkanlığı tarafından yayınlanacak.
Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası İlçe teşkilatları ve partililer, il başkanlığının düzenlediği "CHP Kocaeli Batıyakası Hafızasını Topluyor" toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda Kocaeli’nin aldığı oy oranının CHP’nin Türkiye genelinde aldığı oy ortalamasının altında kalmasının nedenleri konuşuldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Kocaeli’nde yapılan 'CHP Hafızasını Topluyor' kurul toplantısının ikincisi Gebze’de yaklaşık 400 kişinin katılımı ile yapıldı. Holiday Inn Hotel’de gerçekleşen "CHP Kocaeli Batıyakası Hafızasını Topluyor" konulu toplantıya CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantı birlikte yapılanan kahvaltının ardından açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Selamlama konuşmasını yapan il başkanın ardından 5’er dakikalık partililerin konuşmaları ile program devam etti. 

KOCAELİ TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA
Toplantıda partililer 2019 giderken CHP’nin yerel bir değerlendirmesini yaparak Kocaeli'de alınan Türkiye ortalamasının altındaki oy oranın nedenlerini tartıştılar. Programın selamlama konuşmasını yapan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, "Sosyal medya ve basının kanalı ile yaptığı değerlendirmeleri herkes burada öz eleştirisini de yaparak konuşsun. İlçelerimizi yönetimlerimizi burada değerlendirsin eleştirsin" şeklinde konuştu. 

SARIBAY: TÜRKİYE’NİN GİDİŞATI İYİ DEĞİL
Konuşmasına devam eden Sarıbay, ülke gündemini değerlendirerek şunları söyledi; "Türkiye’nin iyi olmayan gidişatı artık sadece CHP’nin değil tüm insanların sorunu oldu. Sürekli hakaret ederek, azarlayarak konuşan bir Cumhurbaşkanı varlığı ile yokluğu belli olmayan karikatür Başbakan'ı ile siyasi ve ekonomik hiçbir şey yolunda gitmiyor. 14 yıldır bu ülkede katma değeri olan, istihdam sağlayan büyük bir yatırım hayata geçirilmedi. Son günlerde genel başkanımızın kullandığı bir değimde bize karşı bir linç girişimi başlatıldı. CHP lideri her ortamda kötülendi. Yandaş medya ile girilen bu karalama bizlerin genel başkanımıza olan inancını ve düşüncelerini değiştirmez. Genel başkanımız bir hanımefendi ile ne şekil konuşacağını çok iyi bilir." Toplantı ile ilgili sonuç bildirgesi ilerleyen günlerde CHP İl Başkanlığı tarafından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.