19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP İktidara Hazırdır

Çayırova 19.04.2018 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP İktidara Hazırdır

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya dün bir basın toplantısı düzenledi. Çayırova Doğan Kebap’ta gerçekleşen toplantıya CHPÇayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın yanı sıra CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Ata Savaş Durak, Kemal Karagül, Kadir Honca da hazır bulundu.

Türkiye’nin gündemine seçim olduğunu ifade eden Selahattin Kaya, “Sayın Şevki Demirci’nin yapmış olduğunu basın toplantısına cevap vererek başlamak istiyorum. Demirci’nin açıklamalarını paylaştım. Sayın Şevki Demirci Refik Tartar ile ilgili olarak o satışları onaylıyor. Hukuk olarak bir sıkıntı yok diyor. SİYASETEN DEĞİL BİLGİ VE BELGEYLE KONUŞUYORUM Etik olarak doğru olmadığını ifade ediyor. Bunları almamalıydı diyor. Refik Tartar’ın bu arsaları almaya parası vardı. Taksitli alma imkânını kullandı diyor. Bu arsaların parası bankada hazır ise Refik Tartar taksitler geldiği zaman sadece bir ara taksidini yatırdı. Neden diğerini yatırmadı? Şevki Demirci’ye Refik Tartar’ın anlattığının doğru olmadığı ortaya çıkıyor.  Benzin istasyonu ile ilgili olarak verilen cevap tamamen gerçek dışı ve asılsız. Derenin içerisi diyor. Çayırova’nın girişi ana caddenin üzerinde. Küçük Sanayi yapılması karar alınan yerin ana girişinde. Küçük sanayi sitesinin girişinin olduğu yerde. Belediye meclisinde gözümüzün içine baka baka bize yalan söylediler. Park yeri olan arsa imar değişikliği ile benzin istasyonuna çevirdiler. Yaptığım tüm açıklamalar siyaseten değil tamamen bilgi ve belgeye dayalıdır. BU TÜR UYGULAMALARA KARŞIYIZ Şevki Demirci herkes arsa satın alabilir dedi. Refik Tartar’a verilen arsanın hisseleri hastane yapılacak yer Refik Tartar’ın derelerin aldığı arsalar taşınarak Akın Uyur ve Tartar arsalara ortak olmuşlardır. CHP olarak bu tür uygulamalara sonuna kadar karşı çıkacağız. Bu 2 kişiye ait bir şey değil. Bunun dışında aynı yöntemlerle Şekerpınar’da arsa bağışlanan kişiler var. Bu kişiler daha önemli kişiler rant sağlamış kişiler.2014 yılından bugüne kadar Çayırova Belediyesinin yaptığı ihaleler 2 firmaya veriliyor. Binaları Darıca Belediye Meclis Üyesi Yasin Altay’ın ortak olduğu bir firma yapıyor. Amcası da fen işlerinden yeşil alanlardan sorumlu genel sekreter yardımcısı. Şevki Demirci kendisi bile ne yaptığını bilmiyor. Bugüne kadar Çayırova Belediyesi meclis üyelerinin tamamı 2 kültür merkezin Büyükşehir yaptı diye biliyordu. İhaleleri Çayırova Belediyesi yapmış. Şevki Demirci’nin Timur Koç döneminde satılan 703 dönüm arsa ile ilgili olarak söylediği ispata davet ediyorum. SEÇİM ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU Kaya alınan erken seçim kararına ilişkinde değerlendirme yaptı. Kaya değerlendirmesinde, “Seçim ülkenin gündemine oturdu. Seçim olabilecek diye düşünerek tüm altyapılarımızı tamamladık. Genel merkez tarafından 3 ay önce bir genelge gönderilerek herkesin hazırlıklarını tamamlanması istendi. Bunu Çayırova ilçe örgütü olarak tamamladık. Biz seçime hazırız. CHP iktidara hazır bir partidir. “dedi. İlçe Başkanı Kaya’nın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “2017 Çayırova Belediyesi denetim komisyonunda yer aldım. İstediğimiz belge ve bilgiler engellendi. Bu konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk. 2017 yılında 3 milyon TL reklam için harcama yapılmış.    
CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya dün bir basın toplantısı düzenledi. Çayırova Doğan Kebap’ta gerçekleşen toplantıya CHPÇayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın yanı sıra CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Halis Koç, Ata Savaş Durak, Kemal Karagül, Kadir Honca da hazır bulundu.

Türkiye’nin gündemine seçim olduğunu ifade eden Selahattin Kaya, “Sayın Şevki Demirci’nin yapmış olduğunu basın toplantısına cevap vererek başlamak istiyorum. Demirci’nin açıklamalarını paylaştım. Sayın Şevki Demirci Refik Tartar ile ilgili olarak o satışları onaylıyor. Hukuk olarak bir sıkıntı yok diyor.

SİYASETEN DEĞİL BİLGİ VE BELGEYLE KONUŞUYORUM

Etik olarak doğru olmadığını ifade ediyor. Bunları almamalıydı diyor. Refik Tartar’ın bu arsaları almaya parası vardı. Taksitli alma imkânını kullandı diyor. Bu arsaların parası bankada hazır ise Refik Tartar taksitler geldiği zaman sadece bir ara taksidini yatırdı. Neden diğerini yatırmadı? Şevki Demirci’ye Refik Tartar’ın anlattığının doğru olmadığı ortaya çıkıyor.  Benzin istasyonu ile ilgili olarak verilen cevap tamamen gerçek dışı ve asılsız. Derenin içerisi diyor. Çayırova’nın girişi ana caddenin üzerinde. Küçük Sanayi yapılması karar alınan yerin ana girişinde. Küçük sanayi sitesinin girişinin olduğu yerde. Belediye meclisinde gözümüzün içine baka baka bize yalan söylediler. Park yeri olan arsa imar değişikliği ile benzin istasyonuna çevirdiler. Yaptığım tüm açıklamalar siyaseten değil tamamen bilgi ve belgeye dayalıdır.

BU TÜR UYGULAMALARA KARŞIYIZ

Şevki Demirci herkes arsa satın alabilir dedi. Refik Tartar’a verilen arsanın hisseleri hastane yapılacak yer Refik Tartar’ın derelerin aldığı arsalar taşınarak Akın Uyur ve Tartar arsalara ortak olmuşlardır. CHP olarak bu tür uygulamalara sonuna kadar karşı çıkacağız. Bu 2 kişiye ait bir şey değil. Bunun dışında aynı yöntemlerle Şekerpınar’da arsa bağışlanan kişiler var. Bu kişiler daha önemli kişiler rant sağlamış kişiler.2014 yılından bugüne kadar Çayırova Belediyesinin yaptığı ihaleler 2 firmaya veriliyor. Binaları Darıca Belediye Meclis Üyesi Yasin Altay’ın ortak olduğu bir firma yapıyor. Amcası da fen işlerinden yeşil alanlardan sorumlu genel sekreter yardımcısı. Şevki Demirci kendisi bile ne yaptığını bilmiyor. Bugüne kadar Çayırova Belediyesi meclis üyelerinin tamamı 2 kültür merkezin Büyükşehir yaptı diye biliyordu. İhaleleri Çayırova Belediyesi yapmış. Şevki Demirci’nin Timur Koç döneminde satılan 703 dönüm arsa ile ilgili olarak söylediği ispata davet ediyorum.

SEÇİM ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU

Kaya alınan erken seçim kararına ilişkinde değerlendirme yaptı. Kaya değerlendirmesinde, “Seçim ülkenin gündemine oturdu. Seçim olabilecek diye düşünerek tüm altyapılarımızı tamamladık. Genel merkez tarafından 3 ay önce bir genelge gönderilerek herkesin hazırlıklarını tamamlanması istendi. Bunu Çayırova ilçe örgütü olarak tamamladık. Biz seçime hazırız. CHP iktidara hazır bir partidir. “dedi. İlçe Başkanı Kaya’nın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, “2017 Çayırova Belediyesi denetim komisyonunda yer aldım. İstediğimiz belge ve bilgiler engellendi. Bu konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk. 2017 yılında 3 milyon TL reklam için harcama yapılmış.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.