CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Van’a gidecek

Kocaeli 04.05.2016 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay Van’a gidecek

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak için Van’a gidecek

CHP, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını, 81 il başkanının katılımıyla 14-15 Mayıs tarihlerinde Van’da gerçekleştirecek. Toplantıya katılmak için CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da 13 Mayıs’ta Van’a hareket edecek. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Van’a gitmek isteyen İl Yönetim Kurulu üyesi olursa onların da kendisiyle gelebileceğini duyurdu.  SORUNLARA DİKKAT  ÇEKMEK İÇİN  Diğer yandan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, bölgede yaşanan çatışmalar nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla toplantı için Van’ı seçtiklerini duyurdu.  Toplantı nedeniyle Van’a gidecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun  da bölgedeki vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyeceği gelen bilgiler arasında. 
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak için Van’a gidecek

CHP, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını, 81 il başkanının katılımıyla 14-15 Mayıs tarihlerinde Van’da gerçekleştirecek. Toplantıya katılmak için CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da 13 Mayıs’ta Van’a hareket edecek. İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Van’a gitmek isteyen İl Yönetim Kurulu üyesi olursa onların da kendisiyle gelebileceğini duyurdu. 


SORUNLARA DİKKAT 
ÇEKMEK İÇİN 

Diğer yandan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, bölgede yaşanan çatışmalar nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla toplantı için Van’ı seçtiklerini duyurdu.  Toplantı nedeniyle Van’a gidecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun  da bölgedeki vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyeceği gelen bilgiler arasında. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.