CHP İl Örgütü yeni yer arıyor

Kocaeli 15.02.2016 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP İl Örgütü yeni yer arıyor

CHP İl yönetiminin taşınma kararı almasının ardından harekete geçen örgüt, İzmit merkezde bina arıyor.

Uygun özelliklerde bina bulunamadığı takdirde yeni bina yaptırma yoluna gidilecek. CHP İl Başkanlığı, uzun yıllardır Karabaş Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No:8 adresinde hizmet veriyor. Beş katlı apartmanın gençlik kolları ve kadın kollarının kullandığı dördüncü kat 2+1, il başkanlığının bulunduğu beşinci kat da 2+1 odaya sahip. Binanın fiziki yapısının yetersiz olması daha önceki yönetimler döneminde de dile getirilen bir problem olmasına karşın maddi imkânsızlıklar sebebiyle bina değiştirilememişti. BİNA ARAYIŞINA GİRİLDİ Başkanlığa aday olduğu dönemde yapacağı ilk işlerden birinin parti il binasını değiştirmek olduğunu söyleyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi bina için çalışmalara başladı ancak İzmit merkezde istenilen özelliklerde bina bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorlar. CHP yönetiminin il başkanlığı için aradığı binanın kriterleri arasında; İzmit merkezde ve kolay ulaşılabilir bir konuma sahip olması, ortalama yedi ve sekiz odaya sahip olması, en az 100 kişilik bir toplantı salonunun bulunması var.
CHP İl yönetiminin taşınma kararı almasının ardından harekete geçen örgüt, İzmit merkezde bina arıyor.

Uygun özelliklerde bina bulunamadığı takdirde yeni bina yaptırma yoluna gidilecek. CHP İl Başkanlığı, uzun yıllardır Karabaş Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No:8 adresinde hizmet veriyor. Beş katlı apartmanın gençlik kolları ve kadın kollarının kullandığı dördüncü kat 2+1, il başkanlığının bulunduğu beşinci kat da 2+1 odaya sahip. Binanın fiziki yapısının yetersiz olması daha önceki yönetimler döneminde de dile getirilen bir problem olmasına karşın maddi imkânsızlıklar sebebiyle bina değiştirilememişti.

BİNA ARAYIŞINA GİRİLDİ

Başkanlığa aday olduğu dönemde yapacağı ilk işlerden birinin parti il binasını değiştirmek olduğunu söyleyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi bina için çalışmalara başladı ancak İzmit merkezde istenilen özelliklerde bina bulma konusunda ciddi sıkıntı yaşıyorlar. CHP yönetiminin il başkanlığı için aradığı binanın kriterleri arasında; İzmit merkezde ve kolay ulaşılabilir bir konuma sahip olması, ortalama yedi ve sekiz odaya sahip olması, en az 100 kişilik bir toplantı salonunun bulunması var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.