CHP KADINLARI Köy Turunda

Gebze 15.04.2018 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP KADINLARI Köy Turunda

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan ve parti yöneticileri Gebze’nin Tepemanayır Köyü’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette, CHP Gebze ilçe köylerden sorumlu başkanı yardımcısı Kenan Üner,  ilçe yöneticisi Arzu Çakmak Pehlevan, kadın kolları yönetiminden Müzehher Demir, Hale Cınpınar, İsmihan Eroğlu, Serap Öztürk ve Nuray Birinci’de yer aldı. CHP Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Tepemanayır köyüne yönelik ziyaretle ilgili olarak şunları ifade etti, “ Tepemanayır köyünde Cuma okuması yapan kadınlarımıza birer tülbent hediye ettik ve kandil simidi ikram ettik, Miraç kandillerini kutladık. Köy kadınları ziyaretimizden ötürü oldukça mutlu oldu ve çok samimi bir şekilde karşılandık.  Tepemanayır’da ki kadınların sorunlarını dinledik ve  CHP olarak her zaman  parti ayrımı olmaksızın yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Köylerimize yönelik  ziyaretlerimiz sürecek. Bu hafta içinde Elbizli köyüne olacağız”dedi.
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan ve parti yöneticileri Gebze’nin Tepemanayır Köyü’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette, CHP Gebze ilçe köylerden sorumlu başkanı yardımcısı Kenan Üner,  ilçe yöneticisi Arzu Çakmak Pehlevan, kadın kolları yönetiminden Müzehher Demir, Hale Cınpınar, İsmihan Eroğlu, Serap Öztürk ve Nuray Birinci’de yer aldı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan Tepemanayır köyüne yönelik ziyaretle ilgili olarak şunları ifade etti, “ Tepemanayır köyünde Cuma okuması yapan kadınlarımıza birer tülbent hediye ettik ve kandil simidi ikram ettik, Miraç kandillerini kutladık. Köy kadınları ziyaretimizden ötürü oldukça mutlu oldu ve çok samimi bir şekilde karşılandık.  Tepemanayır’da ki kadınların sorunlarını dinledik ve  CHP olarak her zaman  parti ayrımı olmaksızın yanlarında olduğumuzu ifade ettik.

Köylerimize yönelik  ziyaretlerimiz sürecek. Bu hafta içinde Elbizli köyüne olacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.