19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP, Kılıçdaroğlu’nu dinledi

Kocaeli 06.02.2017 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP, Kılıçdaroğlu’nu dinledi

CHP Kocaeli il yönetimi ve ilçe başkanları, Ankara'ya gitti Kaynak: CHP, Kılıçdaroğlu’nu dinledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi ile 12 ilçe başkanı bugün Ankara’daydı. İl yönetimi ve ilçe başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde il ve ilçe başkanlarını bir araya getirdiği Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’na katıldı.   GÖRÜŞ AYRILIKLARI Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada bir ülkede siyasi partiler arasında görüş ayrılıkları, çatışma çıkması durumunda bunları bir araya getirecek olanın cumhurbaşkanı olduğuna işaret ederek, anayasa değişikliğinin bu sigortayı tümüyle devre dışı bıraktığını savundu: "Evinizde, mahallede elektrikler söndüğünde önce sigortaya bakarsınız. Sigortasız bir devlet olmaz” dedi. Cumhurbaşkanının, bir partinin genel başkanı olduğunda "cumhurun başkanı" olamayacağını ifade etti.
CHP Kocaeli il yönetimi ve ilçe başkanları, Ankara'ya gitti Kaynak: CHP, Kılıçdaroğlu’nu dinledi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimi ile 12 ilçe başkanı bugün Ankara’daydı. İl yönetimi ve ilçe başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde il ve ilçe başkanlarını bir araya getirdiği Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’na katıldı.

 

GÖRÜŞ AYRILIKLARI

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada bir ülkede siyasi partiler arasında görüş ayrılıkları, çatışma çıkması durumunda bunları bir araya getirecek olanın cumhurbaşkanı olduğuna işaret ederek, anayasa değişikliğinin bu sigortayı tümüyle devre dışı bıraktığını savundu: "Evinizde, mahallede elektrikler söndüğünde önce sigortaya bakarsınız. Sigortasız bir devlet olmaz” dedi. Cumhurbaşkanının, bir partinin genel başkanı olduğunda "cumhurun başkanı" olamayacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.