CHP Kocaeli Ankara’ya gidiyor

Kocaeli 13.12.2017 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

CHP Kocaeli Ankara’ya gidiyor

CHP Kocaeli İl Örgütü, haftalık il yönetim kurulu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 5 maddelik gündem görüşüldü.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEKLER Haftalık olağan il kurul toplantısını İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Örgütü, toplantıda 5 maddelik gündemi görüştü. 23 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yeni il binasının açılış ve 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresi hakkında görüşen CHP İl Kurulu yarın (13 Aralık Çarşamba) Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek. DAVETİYELERİ ELDEN VERECEKLER Yarın (13 Aralık Çarşamba) Saat 17.30 da ilk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek il binasının açılış ve il kongresinin davetiyesini verecek olan CHP İl Örgütü ardından Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine de uğrayarak davetiyelerini elden verecekler. Yeni il binasının açılışı ve il kongresi için yoğun bir çalışma içerisinde olan CHP İl Örgütü,  Ankara’ya kalabalık bir heyetle gidecek. 
CHP Kocaeli İl Örgütü, haftalık il yönetim kurulu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 5 maddelik gündem görüşüldü.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEKLER

Haftalık olağan il kurul toplantısını İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başkanlığında gerçekleştiren CHP Kocaeli İl Örgütü, toplantıda 5 maddelik gündemi görüştü. 23 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan yeni il binasının açılış ve 7 Ocak 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresi hakkında görüşen CHP İl Kurulu yarın (13 Aralık Çarşamba) Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

DAVETİYELERİ ELDEN VERECEKLER

Yarın (13 Aralık Çarşamba) Saat 17.30 da ilk olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek il binasının açılış ve il kongresinin davetiyesini verecek olan CHP İl Örgütü ardından Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyelerine de uğrayarak davetiyelerini elden verecekler. Yeni il binasının açılışı ve il kongresi için yoğun bir çalışma içerisinde olan CHP İl Örgütü,  Ankara’ya kalabalık bir heyetle gidecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.