CHP Kocaeli’de 3 aday!

Siyaset 25.10.2019 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Kocaeli’de 3 aday!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay il kongresinde aday olmayacağını dile getirerek il başkanlığına 3 aday olduğunu söyledi. CHP’de kongre süreci başladı. Mahalle delegelerinin belirlenmesinin ardından ilçe kongreleri, ilçe kongrelerinin ardından da il kongresi yapılacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay kongre sürecine dair değerlendirmelerde bulunarak, “Partimin vereceği göreve hazırım. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz partimin verdiği her görevi eksiksiz yerine getirmek için çalışırım. Biz CHP’nin bir neferiyiz.  Şu an ben adayım diyen hiç kimse yok. Basından izlediğimiz kadarıyla şunlar şunlar aday olabilir diye yazılıyor. Fakat il başkanlığına aday olacak arkadaşlarımız şunu da biliyor ki, merkez ilçenin kongresi olmadan hiçbir arkadaşım aday olarak çıkmaz. İlçe kongrelerin ardından fotoğrafa bakacaklar öyle çıkacaklar. 3 ADAYLI KONGRE Kongrelerimiz iktidara yürüyüşümüz olacak, şu an 5-6 arkadaşın ismi geçiyor il başkanlığına bu arkadaşlarımızdan bir kısmı ilçe kongreleri tamamlanmasının ardından adaylıktan çekilebilir. Kongremiz 2 veya 3 benim tahminim 3 adaylı bir kongre olur. Genel Merkezimizin açıklamaları da yanlış anlaşıldı kamuoyunda. Genel merkezimiz tek adaylı kongrelere gidilmesi için sadece tavsiyede bulundu. Kongrelerde kırgınlıklar olmasın, küskünlükler olmasın diye tavsiyede bulundu. Belli bir noktada uzlaşın dedi bir nevi. Yok olmuyorsa da zorlayacak değiliz diyor genel merkezimiz” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay il kongresinde aday olmayacağını dile getirerek il başkanlığına 3 aday olduğunu söyledi. CHP’de kongre süreci başladı. Mahalle delegelerinin belirlenmesinin ardından ilçe kongreleri, ilçe kongrelerinin ardından da il kongresi yapılacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay kongre sürecine dair değerlendirmelerde bulunarak, “Partimin vereceği göreve hazırım. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz partimin verdiği her görevi eksiksiz yerine getirmek için çalışırım. Biz CHP’nin bir neferiyiz.  Şu an ben adayım diyen hiç kimse yok. Basından izlediğimiz kadarıyla şunlar şunlar aday olabilir diye yazılıyor. Fakat il başkanlığına aday olacak arkadaşlarımız şunu da biliyor ki, merkez ilçenin kongresi olmadan hiçbir arkadaşım aday olarak çıkmaz. İlçe kongrelerin ardından fotoğrafa bakacaklar öyle çıkacaklar.

3 ADAYLI KONGRE

Kongrelerimiz iktidara yürüyüşümüz olacak, şu an 5-6 arkadaşın ismi geçiyor il başkanlığına bu arkadaşlarımızdan bir kısmı ilçe kongreleri tamamlanmasının ardından adaylıktan çekilebilir. Kongremiz 2 veya 3 benim tahminim 3 adaylı bir kongre olur. Genel Merkezimizin açıklamaları da yanlış anlaşıldı kamuoyunda. Genel merkezimiz tek adaylı kongrelere gidilmesi için sadece tavsiyede bulundu. Kongrelerde kırgınlıklar olmasın, küskünlükler olmasın diye tavsiyede bulundu. Belli bir noktada uzlaşın dedi bir nevi. Yok olmuyorsa da zorlayacak değiliz diyor genel merkezimiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.