CHP Kocaeli’de Aday Yok

Siyaset 07.10.2018 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Kocaeli’de Aday Yok

CHP'de adaylık başvuru süreci başlamasına rağmen belediye başkanlığı için henüz aday çıkmadı. İl Başkanı Sarıbay ise adayların sistemin netleşmesini beklediğini söyledi.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP, büyükşehir adayını belirlemek için genel merkez anket çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda anketten Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in adının çıktığı konuşulurken, İl başkanı Cengiz Sarıbay konuya açıklık getirdi. ANKET DEVAM EDİYOR Sarıbay anketin sonlanmadığını, halen daha devam ettiğini ve kendisine isim verilmediğini söyledi. Ayrıca belediye başkan adaylığı süreci başlamasına rağmen halen daha aday çıkmamasına da açıklık getiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Süreç 19 Ekim’de sona erecek, daha vakit var. Adaylar düşünüyor ve sisteme bakıyor. Ön seçim mi olacak yoksa atama mı olacak bunu bekliyorlar. Netleşin de adaylar ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.  
CHP'de adaylık başvuru süreci başlamasına rağmen belediye başkanlığı için henüz aday çıkmadı. İl Başkanı Sarıbay ise adayların sistemin netleşmesini beklediğini söyledi.

2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP, büyükşehir adayını belirlemek için genel merkez anket çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda anketten Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in adının çıktığı konuşulurken, İl başkanı Cengiz Sarıbay konuya açıklık getirdi.

ANKET DEVAM EDİYOR

Sarıbay anketin sonlanmadığını, halen daha devam ettiğini ve kendisine isim verilmediğini söyledi. Ayrıca belediye başkan adaylığı süreci başlamasına rağmen halen daha aday çıkmamasına da açıklık getiren İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Süreç 19 Ekim’de sona erecek, daha vakit var. Adaylar düşünüyor ve sisteme bakıyor. Ön seçim mi olacak yoksa atama mı olacak bunu bekliyorlar. Netleşin de adaylar ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.